בקשת עזרה

• הוסף לסימניות
אני מנסה ללמוד את תוכנת פרימייאר מספר. הבאתי קבצי וידיאו לפס הוידיאו. הצמדתי פס שירה בפס האודיו.
אני רוצה עכשיו להביא את הקול המקורי של הוידיאו לפס האודיו, ואני לא יודעת איך.
אני צריכה להמיר את קובץ הוידיאו ל MP3 לפני שאני שמה בפס הקול? איך אני ממירה?
או אולי משהו אחר?
סליחה על השאלות העם ארציות... ותודה לכל מי שטורח לענות לי.

• הוסף לסימניות
אוטומטית כשאת גוררת את הסרט לפס הוידיאו, נכנס לך לפס האודיו הקול מהסרט וזה מחובר ביחד...
אם את צריכה רק אודיו, את לוחצת פעמיים על הסרט ואז הוא נפתח לך במסך של האפקטים ( משמאל למסך הרגיל.) ושם מתחת יש סימון של קול ושל וידיאו, ואת עומדת על הסימון של הקול וגוררת עד לפס של האודיו, ואז זה מביא לך רק את הקול...
מקווה שהובנתי....
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שהבאת את הקובץ- מחקת לו את השמע?
אם לא סמנת אחרת- השמע גם מגיע.
ואם זה נמחק- או ששמת על זה אודיו אחר,
תייבאי לחלון ה-source את הקובץ,
ותסמני רק את האודיו- ותביאי שוב.
אם את מסתבכת- תוכלי להתקשר אלי-0548403010
הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אנסה בבוקר

• הוסף לסימניות
המרתי את הקובץ המקורי לMP4 לפי הצעתה של נעמי, ואכן הפרימייאר קורא את הקול של הסרט.
אך, האיכות ירדה, ב MTS זה היה ברור מאד, וב MP4 יש קווים מפוקסלים קצת. איך מתקנים את זה?

• הוסף לסימניות
האיכות לא אמורה לרדת- כשאת ממירה ל- MP4 איכותי.
תסמני את הרמה הכי גבוהה.

• הוסף לסימניות
האיכות מוגדרת כ'גבוה'. האם יש משהו שאני יכולה לשנות מתוך ההגדרות הפנימיות? רוב ההגדרות מוגדרות כ'ברירת מחדל'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה