בקשת עזרה

• הוסף לסימניות
נעלמה לי השורה העליונה בתוכנת אפטר (האופציה לסגירה/מזעור/הקטנה), עשיתי ריסט וללא הועיל. מאמינה שיש איזה קיצור דרך שעובד בכל התוכנות להחזיר אותה.
אשמח מאד מאד לעזרה, תודה!
(לבינתיים אני סוגרת עם control q...)

קבצים מצורפים

• לכידה 2.PNG
    לכידה 2.PNG
    KB 8.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תנסי לעשות את קיצור המקשים:
קונטרול+ המקש שנמצא בצד שמאל משמאל לאות Z ליד שיפט

• הוסף לסימניות
קונטרול שיפט? לא שינה כלום

• הוסף לסימניות
ליד Z יש לי שיפט, מקלדת רגילה (לא מחשב נייד)

• הוסף לסימניות
לא עובד...

• הוסף לסימניות
לחצת על המקש הזה שכתבתי? אולי אצלך זה נמצא במיקום אחר..(אולי ליד האנטר)
כי זה הקיצור שמעלים את זה ומחזיר את זה.
אלא א"כ החלפת את קיצור המקשים בהגדרות התוכנה
תיכנסי לקיצורי מקשים ותבדקי מה הקיצור של זה אצלך

• הוסף לסימניות
בקיצורי מקשים אצלי הסגירה היא ע"י קונטרול Q, כפי שכתבתי בהתחלה.
מחפשת קיצור שמחזיר את השורה העליונה לתמיד, ולא סגירה חד פעמית.

• הוסף לסימניות
בקיצורי מקשים אצלי הסגירה היא ע"י קונטרול Q, כפי שכתבתי בהתחלה.
זה לא סגירה מה שאמרתי, אלא הורדה או החזרה של השורה שנעלמה לך..
בקיצורי המקשים זה נקרא כך:
1582626306111.png

• הוסף לסימניות
רק עכשיו קלטתי איפה זה נמצא במקלדת שלי... אצלי זה ליד הסוגריים המרובעים.
תודה ענקית!!! השורה חזרה לי...
עזרת לי מאדד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה