דרוש מידע בקשת עצה לגבי הפרשות פנסיה כשעבדתי דרך עמותה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
עבדתי במשך 11 חודשים כסייעת רפואית לילדה בבית-ספר ממ"ח. בגלל סיבות טכניות העירייה לא יכלה להנפיק לי תלוש, ולכן המשכורת שלי עברה דרך עמותת "הצלה ביתר" שהנפיקה לי את התלושים.

במהלך כל התקופה לא הופרשו לי כספי פנסיה, וככל הנראה זה היה על בסיס מידע שהעמותה קיבלה מהמנהלת.
חשוב לי לציין שאין לי רצון לתבוע לא את העמותה ולא את העירייה — מטעמים אישיים ואינטרסים שונים. אני רק רוצה להבין מה ניתן לעשות בעדינות ובלי להיכנס לעימותים.

אני מתלבטת:
  • למי נכון לפנות כדי לברר את הזכויות שלי?
  • האם יש דרך להסדיר את עניין הפנסיה בלי תביעות ובלי לפתוח חזיתות?
  • האם יש מישהו שהיה במצב דומה ויכול לשתף איך הוא פעל?

אשמח לכל עצה מניסיון או הכוונה עדינה איך לגשת לזה. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
במהלך כל התקופה לא הופרשו לי כספי פנסיה, וככל הנראה זה היה על בסיס מידע שהעמותה קיבלה מהמנהלת.

1. אינני יודעת מה גילך, אבל לעובדת החובה היא מגיל 20 ולעובד מגיל 21
2. מה הקשר פה מידע מהמנהלת? חוק זה חוק, הפרשה פנסיונית היא חובה.

• תודה
Reactions: r&l
  • הוסף לסימניות
מדובר כנראה על 5 חודשים בלבד שעליהם היה צריך להפריש, כך שזה כנראה לא סכומי עתק, ואם אתם לא רוצים לתבוע, רק תשלחו מכתב שמבהיר שהם היו חייבים לשלם (אם אתם בגיל הרלוונטי כנ"ל) לשלם לכם את זה, מדובר כ13% מהמשכורת.

• תודה
Reactions: r&l

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה