- הוסף לסימניות
נחמי, לא הייתי כותבת "דרישה". זו מילה קשה מדי לשלוח ללקוח שעבדתי איתו.
אני כותבת "בקשה". זה קצת יותר נעים לא?
נכתב ע"י זה הקול;1690036:אני גם עושה את הדרישה לתשלום העניין הוא שיש מקומות שזה לא מספק אותם. מה הלאה???
נכתב ע"י תמנתי;1690061:נחמי, לא הייתי כותבת "דרישה". זו מילה קשה מדי לשלוח ללקוח שעבדתי איתו.
כי זה הוכחת תשלום לקבלת הכסף.נכתב ע"י מיכל123;1690711:למה בעצם אי אפשר להוציא קבלה לפני התשלום ?
נכתב ע"י אחד פלוס;1690764:כי זה הוכחת תשלום לקבלת הכסף.
נכתב ע"י אחד פלוס;1690810:[היות ולא להעביר את המשכורת עד שמעבירים חשבונית מס/קבלה עבור התשלומים הקודמים זה בעייתי]
נכתב ע"י מיכל123;1690827:למה זה בעייתי ?
נכתב ע"י אחד פלוס;1690837:כי מתקיים יחסי עובד מעביד, ואז זה הלנת שכר. לדוג': מרצה שעובדת בחשבונית מס.
בבירור עם העו"ד והרו"ח של העמותה.
נכתב ע"י מיכל123;1690848:אז למה את עובדת עם חשבונית ולא עם תלוש משכורת ?
נכתב ע"י מיכל123;1690997:תבררי שוב אצל רואה החשבון שלך, אבל לעו"ד אם העובד לא הוציא קבלה על חודש קודם ולא מעוניין לקבל משכורת, ניתן לעכב את התשלום הבא עד להפקת הקבלה.
מה שכן, תמיד מומלץ לבקש דרישת תשלום אפילו בקשה במייל או משהו כזה, כך הוא יידע שהוא חייב להנפיק קבלה באיזה שהוא שלב.
פתרון פשוט נוסף, לשלם בהעברה בנקאית באמצעות מס"ב ואז אין צורך בכלל בקבלה.
נכתב ע"י אחד פלוס;1691213:אנחנו משלמים בהעברה בנקאית, ובכ"א אמרו לנו שחייבים חשבוניות מס היות וזה מרצים [גם אני התפלאתי], האפשרות היחידה שאמרו שאפשר, אם שולחים מכתב רשום עם אישור מסירה, ולא מתקבלת החשבוניות האישור מסירה יהיה במקום.
נכתב ע"י מיכל123;1691438:אם משלמים בהעברה בנקאית לכאורה לא צריך בכלל קבלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים