תחפושות לפורים בקשת קישור לתחפושת תשפ"ד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רוצה את החולצה הזאת
אבל התאריך עוד מלא זמן יש אפשרות לעשות משלוח מהיר?אם כן איך?
תלחצי על משלוח ואז תבחרי את האופציה.
אני יכולה לחפש לך במחיר רגיל, השאלה איזו חולצה מביניהם?
1708807904900.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מושג למה משלוח התחפושת של האפרוח לא זמין לישראל?
1708813507618.png

• הוסף לסימניות
הזמנתי לפני יותר משבועיים שמלת כלה ופתאום היום אני רואה שהמשלוח בוטל? מה הסיפור? הבנתי השירות לקוחות שהחנות ביטלה מה עושים? עכשיו כבר מאוחר מידי להזמין בגד חדש לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזמנתי לפני יותר משבועיים שמלת כלה ופתאום היום אני רואה שהמשלוח בוטל? מה הסיפור? הבנתי השירות לקוחות שהחנות ביטלה מה עושים? עכשיו כבר מאוחר מידי להזמין בגד חדש לא?
:(
חשוב שכולם יידעו לכן כותבת: יש לעקוב מדי יום היכן המשלוח!
עכשיו יש משלוחים ל[הכי מוקדם]- 19/03.

• הוסף לסימניות
כובע לבובת חרסינה-יש למישהי קישור? יספיק להגיע לי?
אולי מישהי יודעת אפילו על מכירה שמוכרת פה בארץ אץ זה

• הוסף לסימניות
אפשר לסמוך על זה נראה לך??
זה מה שאני אומרת, לעקוב בשבוע הראשון, ואם יש צפי לעיכוב לקנות בארץ, ובתאריך האספקה לקבל החזר [צריך קצת ניסיון כדי לרחרח מה קורה עם המשלוח]

• הוסף לסימניות
:(
חשוב שכולם יידעו לכן כותבת: יש לעקוב מדי יום היכן המשלוח!
עכשיו יש משלוחים ל[הכי מוקדם]- 19/03.
הזמנתי תחפושת לפני יותר מחודש וכבר חודש כתוב על החבילה שהיא יצאה מהמחסן ושום דבר לא התקדם,
מה יש לי לעשות בנידון?

• הוסף לסימניות
הזמנתי תחפושת לפני יותר מחודש וכבר חודש כתוב על החבילה שהיא יצאה מהמחסן ושום דבר לא התקדם,
מה יש לי לעשות בנידון?
עדיין יש סיכוי שהיא תגיע
תכתבי למוכר באנגלית שהמשלוח נתקע ורוב הסיכויים שלא יגיע ויוחזר אליו על ידי סכסוך
אלא אם כן יזרז את העניין
הוא ייבהל וימהר לקחת חברת שליחויות מהירה. מניסיון...

• הוסף לסימניות
עדיין יש סיכוי שהיא תגיע
תכתבי למוכר באנגלית שהמשלוח נתקע ורוב הסיכויים שלא יגיע ויוחזר אליו על ידי סכסוך
אלא אם כן יזרז את העניין
הוא ייבהל וימהר לקחת חברת שליחויות מהירה. מניסיון...
תודה,
אבל אני רואה שהם חיברו כבר כמה דברים שהזמנתי לאותו משלוח זה עדיין בשליטת המוכר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה