בקשת רעיון קלפה דמוי הנמחת גבס יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור מעל ארונות גבוהים דמוי הנמחת גבס לאחסון כלי פסח.
ז"א אני רוצה לנצל את המקום שבמרוח שבין התקרה לארונות העליוניים.
איך כדאי לעשות זאת כך שתהיה אפשרות להשתמש, ומצד שני מבחוץ זה יראה כמו הנמחה??

• הוסף לסימניות
מה הרעיון שיראה כמו גבס?
למה שלא יראה כמו דופן ארון חלקה ונקיה?

אם הארונות העליונים בגוון כלשהו- אפשר את הקומה מעל לעשות בלבן חלק, כך שישתלב בקיר
אפשר כבר ללכת לכיוון של מטבח נישה (שכבה עליונה של ארונות עליונים הבולטת מקו הארון, נותן אחסון רב יותר, אך לא תמיד מתאים לחלל ולעיצוב)

אפשר כמובן ליצר מעין אינטרסול (בוידם) עם פתח אחד / שניים, תלוי באורך
וכל שאר השטח יהיה אכן מגבס
רק הגישה מוגבלת יותר לפנים החלל

• הוסף לסימניות
מה הרעיון שיראה כמו גבס?
למה שלא יראה כמו דופן ארון חלקה ונקיה?
אני אסביר מה הרעיון,
הארונות הגבוהים צמודים לאזור שיש בו כמין הנמחה (לא מגבס אלא אבן ממש) כמין ר ולכן נראה לי שיהיה יפה להמשיך את זה כהמשך הנמחה.
חשבתי אולי להתקין קלפה גדולה ללא פורמייקה, לצבוע אותה כמו הקיר ופעם בשנה -אחרי פסח להשלים מראה עם סיליקון מסביב וכד'
אני יכולה ליצור שם הנמחה אבל אני מעוניינת לנצל את המקום.
אגב הארונות בצבע שמנת כך שהפתרון הנ"ל לא יפתור את העניין.
חשבתי על רעיון נוסף: לא להתקין קלפה אלא להדביר פרופיל מחומר קל דומה לקלקר ולצבוע אותו ופעם בשנה לפרק ואח"כ לתקן.
מה דעתך?
או שישי פתרון יותר נוח?

• הוסף לסימניות
האם קלפה עליונה יכולה להיות כשסגורה ממש צמודה לתקרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה