כללי בקשת תמונה ציון הבעש"ט והמגיד ממזריץ'

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו תמונה של ציון הבעש"ט במז'יבוז' וציון המגיד ממז'ריץ' באניפולי?
דרוש לי בדחיפות
תודה מראש
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מזיבוז' - אוהל הבעש"ט

קבצים מצורפים

• בעל שם טוב.jpg
    KB 5.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
בבקשה..

קבצים מצורפים

• DSCF3878.JPG
    KB 600.9 · צפיות: 18
  • DSCF5561.JPG
    KB 603.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בפורום צילום תחת השפ שלי יש שם תמונה טובה אתה יכול להשתמש בה בשמחה

• הוסף לסימניות
רוב תודות לכם. מוטי2 החיפוש בפורום לא עובד ולפי השם שלך יש למעלה ממאתים עמודים אולי אתה זוכר איך קראת לאשכול? יהיה לי קל יותר לחפש.

• הוסף לסימניות
יש לי את התמונות

בתשלום 50 שח לאחת
אם אתה מעוניין צור קשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
050-8763376
אבינועם

• הוסף לסימניות
אינני מעוניינת בתשלום עהבור פרוייקט זה. זה בשביל קישוט לסוכתי הפרטית וזה מעבר לתקציב. אסתפק במה שאקבל בחינם. אא"כ לא תהיה לי ברירה.
סליחה.
הצלחה במכירת התמונות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה