עזרה בקשת תמונה

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני זקוק ל2 תמונות.
1. סטנדר עם גמרא פתוחה.
2. סטנדר ללא גמרא.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
69.jpg

• הוסף לסימניות
@הודיה יצחק תודה רבה,
אני מבין שזו הדמיה שעשית, א"כ אכן כך האם תוכלי לעשות שהגמרא תתפוס את כל הסטנדר, וכן אם אפשר לקבל רק את הסטנדר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מבין שזו הדמיה שעשית, א"כ אכן כך האם תוכלי לעשות שהגמרא תתפוס את כל הסטנדר, וכן אם אפשר לקבל רק את הסטנדר?

לא הדמייה זו תמונה שהורדתי
יש אפשרות לעשות עיבוד בפוטושופ השאלה אם לא יפגע באיכות התמונה..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התמונה מחיפוש בגוגל.. ניסתי לחפש באתרים אחרים הכל לא חינמי.
אני אנסה לעשות משהו כרגע אין לי זמן אם תרצה בלי נדר במוצ"ש.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות עיבוד בפוטושופ השאלה אם לא יפגע באיכות התמונה..
התמונה מחיפוש בגוגל.. ניסתי לחפש באתרים אחרים הכל לא חינמי.
אני אנסה לעשות משהו כרגע אין לי זמן אם תרצה בלי נדר במוצ"ש.
אשמח, זה אמור להיות עבור מצגת של תורמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה