שיתוף ברדק- סקיצה

• הוסף לסימניות
סקיצה של קריקטורה. מה אומרים?
מרגיש לי שיש הרבה מה לשפר...אשמח להארות!!
1000296522.jpg

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! הכיוון הכללי ממש טוב, הגדלת אוזניים כי הן גדולות, את אפי עשית עגלגל ואת מני ארוך כזה, כיוון כללי מצויין אבל שים לב לזה, נתחיל באפי, המשקפיים שלו גדולות תעצים אותם, תדייק את צורת האף שים לב לצורה הייחודית של הזקן.
מני - האף שלו מעוין כזה תגזים אותו למעוין ממש, שים לב לשקיות מתחת לעיניים, תנסה לדייק את צורת השפם גם התספורות שלהם , תספורות ספרדיות כאלה, תגזים אותם.

הסוד הוא להקצין את כל הפרטים אבל לדייק את הצורה המקורית שלהם, אפשר להגדיל או להקטין אפילו ממש בהגזמה אבל להיצמד לצורה המקורית, לפעמים כשמגזימים פרצוף שוכחים את פרופורציות הפנים המקוריות, איפה היו העיניים ואיפה היה האף, אם העיניים של מני באמצע חשוב לזכור שגם אם הארכתי את הפרצוף שלו העיניים נשארות באמצע.

תוכל להציץ במאמרים שלי על קריקטורה ולהחכים.
קריקטורה זה לא משחק ילדים 1 .
קריקטורה זה לא משחק ילדים 2

ברדק.jpg

• הוסף לסימניות

עוזרי אליעזר שלמה​

אולי אתה צודק אבל הציור שלו מזכירה אותם אפשר לומר אפי' יותר מהציורים שלך!
חלילה לא אמרתי שהציורים המופלאים של @שמואל י לא מזכירים אותם, רק הבעתי את דעתי לבקשתו של שמואל י , וכבר נאמר "מכל מלמדי השכלתי" וגם אני מחכים מכל צייר, מתחיל, מתקדם או מקצוען.

• הוסף לסימניות
חלילה לא אמרתי שהציורים המופלאים של @שמואל י לא מזכירים אותם, רק הבעתי את דעתי לבקשתו של שמואל י , וכבר נאמר "מכל מלמדי השכלתי" וגם אני מחכים מכל צייר, מתחיל, מתקדם או מקצוען.
לא התכוונתי לפגוע ח''ו
ואינך צריך להתנצל!
רק התכוונתי לומר שלפעמים בלי כל הכללים יוצה משהו יפה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא התכוונתי לפגוע ח''ו
ואינך צריך להתנצל!
רק התכוונתי לומר שלפעמים בלי כל הכללים יוצה משהו יפה!
מסכים איתך במאה אחוז, ובכל זאת במקרה הזה הבן אדם ביקש הארות..

תודה לכולם!
האמת שהעליתי את הציור הזה ספציפית בעיקר בשביל הערות, (אני די מתחיל בנושא הקריקטורות ורוצה להשתפר מהר)
וביקורת מפורטת כמו שעוזרי אליעזר שלמה נתן במחינתי שווה זהב (חוץ המהמחמאה בזה שאדם השקיע זמן לבחון את העבודה שלי וממש ליצור דוגמא לשיפור) וכבר ראיתי בזכותה כמה נקודות שישפרו בע"ה את הציור הבא

בקיצור תודה לשניכם! ואשמח לעוד הארות ממי שיכול לתת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה