ברוח הדברים...

• הוסף לסימניות
ואו

• הוסף לסימניות
אהבתי! כמה אווירה!!!
אני חייבת לראות פעם אחת איך יוצרים כזה ציור במחשב :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1487993:
אהבתי! כמה אווירה!!!
אני חייבת לראות פעם אחת איך יוצרים כזה ציור במחשב :)

ספציפית לסגנון הציור הזה, תנסי בארטרייג', את כל האפשרויות של מכחול השמן+palette knife, כולל שכבות, גודל ושקיפות של המברשות.
זה הרבה עניין של ניסוי וטעיה, לתוצאה הזאת הגעתי אחרי שזרקתי כמה נסיונות כושלים...
אחרי שאני מסיימת אני מיצאת כ-JPG וחותכת שוליים בפוטושופ,
זה אחד הניסיונות שלי :)
צפה בקובץ המצורף 221592

קבצים מצורפים

• טיוטה.jpg
    KB 153.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה מדהים!!! מלא אוירה.

• הוסף לסימניות
לאה,
'זה הים גדול!.....'

אין עלייך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1488053:
ספציפית לסגנון הציור הזה, תנסי בארטרייג', את כל האפשרויות של מכחול השמן+palette knife, כולל שכבות, גודל ושקיפות של המברשות.
זה הרבה עניין של ניסוי וטעיה, לתוצאה הזאת הגעתי אחרי שזרקתי כמה נסיונות כושלים...
אחרי שאני מסיימת אני מיצאת כ-JPG וחותכת שוליים בפוטושופ,
זה אחד הניסיונות שלי :)
צפה בקובץ המצורף 221592
את התהליך הבנתי, עכשיו תלווי לי את הכשרון שלך לכמה שעות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1488124:
את התהליך הבנתי, עכשיו תלווי לי את הכשרון שלך לכמה שעות :)

בשמחה אבל הכשרון שלך גדול משלי, בקומיקס בכל אופן...
בקומיקס אני עדיין מרגישה 0 אחד גדול...:D

• הוסף לסימניות
אדיר! היטבת להעביר את העוצמה!!

• הוסף לסימניות
עוצמתי ביותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה