ברוך דיין האמת -מרן ראש הישיבה הגאון הגדול ר' שמואל אויערבך זצוק"ל

מצב
הנושא נעול.
קשה ללחוץ 'אהבתי' על כל אותן תמונות ותיעודים מהלוויה.

הייתי שם.
לא אהבתי.

בכיתי. בכיתי. בכיתי.

וכל בית ישראל יבכו את השריפה אשר שרף ה'.

הייתי שם גם אני בין מאות האלפים.
והתחושות שעלו לי מלבד תחושת היתמות שצדיק נפטר מהעולם.
תחושה של כבוד התורה כשלמעלה מעשרה רבבות באים לחלוק כבוד אחרון למי שעמל בתורה.
כשהכל מתנהל כדרך התורה בצורה מופתית ללא שום עזרה של גורמים חיצוניים. ובכל הרדיוס הרחב ראיתי רק יהודים ויהודיות שבאו באמת לחלוק כבוד לתורה!
כואב ומרומם!!!

לא גומרת לבכות עד עכשיו
לקחו לנו את המשענת, מרגישה כאילו חתכו לי את הרגליים
את החיים שלי אני חייבת לאדם הזה!!!
השפיל את עצמו עד עפר בשביל לעזור לי!!!!!!!!!!!!!!

מי יתן לנו תמורתו??????

הייתי שם גם אני בין מאות האלפים.
והתחושות שעלו לי מלבד תחושת היתמות שצדיק נפטר מהעולם.
תחושה של כבוד התורה כשלמעלה מעשרה רבבות באים לחלוק כבוד אחרון למי שעמל בתורה.
כשהכל מתנהל כדרך התורה בצורה מופתית ללא שום עזרה של גורמים חיצוניים. ובכל הרדיוס הרחב ראיתי רק יהודים ויהודיות שבאו באמת לחלוק כבוד לתורה!
כואב ומרומם!!!

לעניות דעתי לא ממש שייך לחשבן את זה לפי מראה עיניים גם עשרות אלפים נראה בעיננו האנושיות ככמויות אין קץ ובזה יש הערכות מומחים לפי תמונה אווירית יודעים פלוס מינוס כמה נדחף בכמות כזו או אחרת של שטח אמנם כן מעולם אין לסמוך על הערכות של המשטרה בכל הנוגע לחישוב כמויות עצרות\הלוויות בציבור שלנו יש להם ענין לגמד אותנו ויכולים מניסיון העבר להוריד גם ברמות של מאות אלפים(אצל מרן הרב עובדיה זיע''א וכן בעצרת המליון)!!!!!
פעם שמעתי שקשה להם לשער בציבור החרדי
השיטה לשער היום היא דרך הקליטה של הפלאפונים
ולרוב יש פלאפון סמסונג אברכים וזה לא קולט להם

נפגשתי ביממה האחרונה עם כמה מתלמידיו
ראיתי את התמונות של האבלים מאתמול ומהלוויה של היום...
הביטוי היחיד להרגשה שלהם זה "יתמות"
אלפי אנשים מרגישים שנלקח מהם האבא ר"ל.
לראות לוויה כזאת עם אלפי חליפות וחולצות קרועות אינו דבר של מה בכך....
וזה לבד מביא אותנו להשתתף בצער עם אלפים ורבבות אחינו בשרינו ששרויים בצער נורא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה