ברוך דיין האמת

• הוסף לסימניות
מרן פאר הדור השיב נשמתו ליוצרה בטהרה!
ואנו אבלים ובוכים את השרפה אשר שרף ה'

• הוסף לסימניות
בד"ה

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת!!

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת

• הוסף לסימניות
אוי. אוי. אוי.
שקולה מתת צדיקים כשריפת בית אלוקינו.

ברוך דיין האמת.

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת

• הוסף לסימניות
הרגשה של ט באב

• הוסף לסימניות
תּוֹרָה תּוֹרָה חִגְרִי שַׂק וְהִתְפַּלְשִׁי בָּאֲפָרִים.

אָשַׁמְנוּ מִכָּל עָם, בּוֹשְׁנוּ מִכָּל דּוֹר, גָּלָה מִמֶּנוּ מָשׂוֹשׂ, דָּוָה לִבֵּנוּ בַּחֲטָאֵינוּ, הוּחְבַּל אִוּוּיֵינוּ, וְנִפְרַע פְּאֵרֵנוּ, זְבוּל בֵּית מִקְדָשֵׁנוּ חָרַב בַּעֲוֹנֵינוּ, טִירָתֵינוּ הָיְתָה לְשַׁמָּה, יוֹפִי אַדְמָתֵנוּ לְזָרִים, כֹּחֵנוּ לְנָכְרִים:

• הוסף לסימניות
בד"ה

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת.

הלב מסרב להאמין. עצוב. כואב. אבל.
בעלי הגיע הביתה ומצא אותי בוכה.
הוא די נבהל, שאל אותי מה קרה?
לא הצלחתי להוציא את הבשורה הקשה מהפה. המילים סירבו להיאמר. כאילו אם לא תאמר, זה לא קרה...
נס שהמחשב עוד היה דלוק עם ההודעה על הפטירה ואז הוא הבין.
אם לא שבאה אלי לקוחה, נראה לי הייתי עוד יושבת ובוכה.......

יהיו מעשיו הכבירים מליצי יושר בעדנו.
והעצרת ההמונית הבאה תהיה בקרוב ממש בביאת משיח צדקנו!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה