- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1060589:תפני לביטון, היה מספר שלו באחד האשכולות מאוד אמין.
אני קניתי קונסורוקטה, 8 קילו מאוד מרוצה ב"ה.
לפני כמה זמן, ואיך האיכות כביסה ?
נכתב ע"י רמז;1060589:תפני לביטון, היה מספר שלו באחד האשכולות מאוד אמין.
אני קניתי קונסורוקטה, 8 קילו מאוד מרוצה ב"ה.
נכתב ע"י bbr;1060631:לפני כמה זמן, ואיך האיכות כביסה ?
נכתב ע"י משו;1060670:אל תקני קונסרוקטה
יש עליה המון תלונות
לי היתה קונסרוקטה 7 שנים
ומאוד לא הייתי מרוצה
יש מלא כתמים שיה אלא מורידה
גם המוכר בחנות עכשיו סיפר לנו
שהוא קנה את המכונה לפני שנה
והוא הולך להחליף אותה כי הוא לא מרוצה.....
תבררי טוב טוב היא לא מכונה מוצלחת!!!!
נכתב ע"י הדרה;1060446:בבוש ומשפחתו צריך לשים לב שהמכונה היא של 8 קילו
המכונות בגודל סטנדרט הן יצור יפני וה8 קילו הן יצור גרמני
והמכונות הגרמניות ימ"ש מעולות
אני כבר שנה וחצי עם הבוש 8 קילו ומרוצה מאד מאד!!!
נכתב ע"י יונה יונה;1060681:לי יש את ה-8 קילו תוצרת גרמניה.
היא לא מכבסת כלום.
רק מרטיבה את הכביסה, ומפזרת את הריח של המרכך טוב.
(גם בתוכנית של 90 מעלות יוצאת לי כביסה מלוכלכת)
נכתב ע"י יונה יונה;1060681:לי יש את ה-8 קילו תוצרת גרמניה.
היא לא מכבסת כלום.
רק מרטיבה את הכביסה, ומפזרת את הריח של המרכך טוב.
(גם בתוכנית של 90 מעלות יוצאת לי כביסה מלוכלכת)
נכתב ע"י יונה יונה;1060696:אגב, לי יש בוש 8 ק"ג- ואני ממש לא מרוצה, אבל גיסתי עם קונסטרוקטה 8 ק"ג והיא מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה.
נכתב ע"י רמז;1060703:מענין, יש הרבה דגמים, הדגם שיש לי מדהים......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים