ברוך דיין... מכונת הכביסה ז"ל

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1060841:
5 ק"ג מיוצרות בסין, לא בפולין, ולפי כל המנסים - לא שווה לשלם עליהן.
חוץ מזה, זה לא עניין רק של גודל אלא של איכות עבודה - את רוצה כביסה נקיה, או לא?
ואיכות מכשיר - כמה זמן הם מחזיקים.

וה 6 7 ק"ג כן שווה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1060850:
אני עם וירפול. קנינו כזוג צעיר מה שהיה הכי זול. מנסיון בן 8 שנים על הפנים!!! מחכה שהמכונה תשבוק חיים כדי שתהיה לי סיבה להחליף אותה.
וסתם, לתועלת כל הנאבקות בכביסה: כביסה שיוצאת נקיה או לא זה לא המכונה ולא האבקה ולא המסיר כתמים, זו מי שמכבסת!!! אמא שלי החליפה כמה מכונות כביסה פשוטות בחיים ומכבסת באבקות לפי המבצעים מה שזול ובחיים לא נשארו לה על הבגדים כתמים כמו שאצלי עם אוקסיג'ן וקליה ואריאל 3D ואני לא מצפה שהמצב יהיה טוב יותר עם קוסטרוקטה או בוש :)

זה נכון,
אבל בערבון.

אני במכונת AEG פשוטה למדי שיש לי מוציאה כביסה נקייה (בד"כ :)).
וכמה פעמים שנאלצתי לכבס אצל חמותי בבוש הכביסה יצאה עם ריח מדהים - אבל בדיוק באותה צורה וצבע שנכנסה.

זאת אומרת אותה הכובסת במכונות שונות יכולה להרגיש הבדל של שמים וארץ.

• הוסף לסימניות
טוב, אז בוירפול בחיים לא זכיתי להינות מריח המרכך... אלא אם כן לאחר הכיבוס אני שופכת מרכך לתוף ועושה שטיפה נוספת.
אגב, עם האריאל 3D המצב באמת יותר טוב מהאבקות האחרות... בכל מקרה, לא ממליצה בכלל! (גם לי המוכר המליץ בכל פה אולי יש להם מניות בחברה)

• הוסף לסימניות
מה זה אומרת "מי שמכבסת"?
אמא שלך קוסמת?

בואו נהיה ריאליים...

• הוסף לסימניות
מי שמכבסת זה אומר אם היא מכניסה למכונה ומצפה לקסם או שהיא מטפלת בכתמים ישר כשהם קורים או שהיא מונעת את הכתמים מראש (סינר, אצלנו לא הולכים בבית בלי נעליים וכד'...) יותר נכון זה סגנון חיים.
יש אחת שמכבסת פעם בשבוע ואחרת שמכבסת כל יום. הבדל? הבדל!! בינתיים הכתם מתקבע וכו'...
אז זה לא רק המכונה והאבקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1060873:
מי שמכבסת זה אומר אם היא מכניסה למכונה ומצפה לקסם או שהיא מטפלת בכתמים ישר כשהם קורים או שהיא מונעת את הכתמים מראש (סינר, אצלנו לא הולכים בבית בלי נעליים וכד'...) יותר נכון זה סגנון חיים.
יש אחת שמכבסת פעם בשבוע ואחרת שמכבסת כל יום. הבדל? הבדל!! בינתיים הכתם מתקבע וכו'...

טוב, עכשיו הכל נשמע אחרת :)
ראי הודעה קודמת כמבוטלת.

• הוסף לסימניות
אני עם קונסטרוקטה 5 ק"ק,
חבל על הזמן שהיא מסובבת את הכביסה, רק מרטיבה אותם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחבר;1060981:
אני עם קונסטרוקטה 5 ק"ק,
חבל על הזמן שהיא מסובבת את הכביסה, רק מרטיבה אותם....

ואני מאד מאד מרוצה ממנה!
החולצות ובפרט הצוארונים מבריקים. נכון, אני משתמשת במסירי כתמים למיניהם אבל הכל יוצא מבריק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;1060397:
קניתי 'מילה' ואני ממש מאוכזבת.
ציפיתי לנקיון אמיתי בלי התעסקות מוקדמת והתאכזבתי.

האמת, אולי התגובה היתה מהירה מידי.
היום, יומיים לאחר הקניה (פרסמתי את ההודעה יום למחרת הקניה) אני רואה שבאמת מדובר על משהו בליגה אחרת.

כנראה הייתי אמורה ללמוד אותה:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1060873:

אה, אז אני נורמלית? ככה זה אצלי, מכבסת המון, הולכים עם סינרים, משרה בחומץ מטפלת בכל כתם, ותמיד תמיד עם משהו על הרגליים (אני מזהירה את הבן שלי שיש על הרצפה ג'וקים עוקצים...)
אח"כ צוחקים עלי בגינה, שאני מנקה לילדים שלי את הידיים עם ממחטות לחות, מלבישה סינרים לפני האוכל ואפילו רוחצת ידיים ופנים לאחריו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1061127:
אה, אז אני נורמלית? ככה זה אצלי, מכבסת המון, הולכים עם סינרים, משרה בחומץ מטפלת בכל כתם, ותמיד תמיד עם משהו על הרגליים (אני מזהירה את הבן שלי שיש על הרצפה ג'וקים עוקצים...)
אח"כ צוחקים עלי בגינה, שאני מנקה לילדים שלי את הידיים עם ממחטות לחות, מלבישה סינרים לפני האוכל ואפילו רוחצת ידיים ופנים לאחריו...
עם עוד כאלה "משוגעים" ואבדנו...
את אמא מסורה וטובה ביותר ובעלבוסטע!!!

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי לאחרונה.
חדשיים (!!) כיבסתי אצל חברות מסורות (לא רציתי לקנות מכונה חדשה כדי שלא תתקלקל במעבר דירה).
לשתי החברות- קונסטרוקטה 8 ק"ג משני דגמים שונים , ניקנו בשנה האחרונה.

עכשיו קניתי את ה8 ק"ג של סימנס.
מתוך אחד הדגמים המתקדמים, שההבדל ביניהם הוא מהירות הסל"ד (מקס' 1000 או מקס 1200)

לדעתי הכביסה יוצאת לי נקיה יותר בסימנס מאשר בקונסטרוקטה (בלי לשנות אבקות כביסה. מכבסת כביסה לבנה באריאל, וכהה בחברות פשוטות).

• הוסף לסימניות
יש לי קונסטרוקטה 7 ק"ג 3 שנים, מאוד מאוד מרוצה, מכבסת מעולה!
(ואני אף פעם לא מתעסקת מדי בכתמים, רק בכתמים קשים מוסיפה אוקסיג'ן למכונה)
האחריות ל5 שנים שווה מאוד, יצא לי כבר פעמיים להשתמש (לדברים קטנים) והם מיד באו, האחריות היא על הכל בדיוק כמו אחריות היצרן לשנה הראשונה (כך אמרו לי בזמנו, בכל אופן תבררי אם היום זה גם כך).

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם עדיין יש מבצע, אבל בחודש שעבר, בתשלום של 199 ש"ח קיבלת אחריות מלאה ל5 שנים. שווה מאד. (סימנס בוש קונסטרוקטה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1061127:

נורמלית?
אבל אם טוב לך עם זה, אז לבריאות!!
יש לי חברה בול כמוך, שהבן שלה פיתח אלרגיה לחול בגן והוא נגעל לגעת בצבעי ידיים...:mad:
היום, כשיש לה חמישה ילדים היא טיפה יותר משוחררת אבל תמיד המגבון אחרי הילד בגינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1061405:
נורמלית?
אבל אם טוב לך עם זה, אז לבריאות!!
יש לי חברה בול כמוך, שהבן שלה פיתח אלרגיה לחול בגן והוא נגעל לגעת בצבעי ידיים...:mad:
היום, כשיש לה חמישה ילדים היא טיפה יותר משוחררת אבל תמיד המגבון אחרי הילד בגינה.

סליחה! זה לא נוגע לאשכול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה