ברוך הבא, יוד מם

• הוסף לסימניות
כשאני נכנסת לפרוג ואני רוצה לבחור שם משתמש וסיסמא, שם הניק שלי כבר נמצא בזכרון, אני בוחרת אותו והוא אוטומטית זוכר לי את הסיסמא.

איך אני יכולה להסיר אותו מהזיכרון? לא בא לי שכל מי שיושב על המחשב ידע שיוד מם עובד על המחשב הזה.
ואיך לפחות שהסיסמא לא תשמר אוטמטית? עוד יותר לא בא לי לגלות הודעות שנרשמו בשמי.

תודה

• הוסף לסימניות
כשאת מסיימת תלחצי על "התנתק" למיטב ידיעתי הוא מוציא אותך אוטמטית

• הוסף לסימניות
הוא מוציא אוטמטית אבל כשאני רוצה להכנס שוב אני נמצאת לו בזכרון. כנראה בתור משתמשים אחרונים.
כמו בכניסה לג'ימייל+זכירת סיסמא..
באמת לא נבינה כ"כ מה מטרת "התנתק"

• הוסף לסימניות
תנסי tools - internet options- delete ואז אישור.

• הוסף לסימניות
זה קשור לדפדפן.
תכנסי להגדרות של הדפדפן ותחפשי הגדרות פרטיות. (אם את בכרום - זה נמצא בהגדרות מתקדמות)
יש שם אפשרות לסמן V במילוי אוטומטי של סיסמאות וטפסים, את יכולה להוריד לגמרי ואת יכולה להכנס לניהול ולהחליט מה יהיה אוטומטי ומה לא.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
בפיירפוקס צריך ללחוץ על השדה הרצוי, ואז נפתחת רשימה,
כעת יש לרחף מעל השם הרצוי וללחוץ Delete

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה