כללי ברוך הבא ל dgrafix

• הוסף לסימניות
ברוך הבא לחבר החדש הר"ר וכו' וכו' .... ..... שליט"א
אמנם גם עד היום הוא צפה בפורום דרך ניק של חבר אבל עכשיו הוא כאחד מאיתנו.

בסוד אגלה לכם שמדובר במקצוען כביר בתחום העיצוב (בוגר מכללת הדסה) ובמהנדס דפוס מדופלם.
כך ששאלות אליו בתחום יהיו רלוונטיות.

ומכן קראיה לכל חברי הפורום!
עם המעבר למערכת החדש אנא ואנא הפיצו את הבשורה בין חבריכם וצרפו עוד ועוד מקצוענים לחברתינו לתועלתם ולתועלת כולנו

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשכנע היום את העובדים בוקסברגר להצטרף.
את יואל לא הצלחתי לפגוש, בזמן האחרון מצב-רוח שלו ירד פלאים, ככה זה כשאתה לבד בשוק, והמתחרים שלך עומדים שנות-אור מרחק ממך...חבל.

אגב, מצאתי שם את הגופן ליוורנו שאנימחפש כבר שנים, שם קוראים לזה "ליוורנו כבד", אבל זה עובד על מק. אולי אתה תוכל לעזור לי בזה?

• הוסף לסימניות
ברוך הבא d !!!
אתה יותר ממוזמן לתרום לפורום מידיעותיך ונסיונך העשיר.
נקי... קבל כוכבית * על צירוף שחקו החיזוק החדש.

• הוסף לסימניות
ברוך הבא!

• הוסף לסימניות
ונתנו, לי יואל אמר שהוא בשמחה מצטרף אם רק לא יחסמו אותו ע"י המערכת האוטומטית

• הוסף לסימניות
שכח מכל החסימות!

אנו ניצבים בפתחו של עידן חדש...

• הוסף לסימניות
חחח, המערכות האוטומטיות... חיים קבל :)
הם אמרו לי את זה גם, שיואל זעם ביום אחד כשגילה שהוא בחוץ...:)

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים. אני מכיר את האורח. הוא חזק בתחום.

• הוסף לסימניות
ברוך הבא

• הוסף לסימניות
חברים, אנחנו לא צריכים לכתוב מתוך אימה, אלא מתוך אחוה וכיף להיות עם חברים.
אני לפעמים מדבר עם כל מיני אנשים שאני מכיר, ועם אף אחד אין לי שפה משותפת. מה אני יתחיל להסביר לו שהורדתי פלאג-אין חדש שעובד ב64 ביט מצויין... הוא יסתכל עלי בעיני עגל.

אין כמו חברי הגרפיקאים, שאיתם אני יכול לדבר בשפה שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה