ניהול ברוכה הבאה למנהלת החדשה @רוחי בלבוחי

• הוסף לסימניות
מקבלת בברכה את פניה של הניקית @רוחי בלבוחי המצטרפת אלי בניהול הפורום הזה.

ראשית אודה מכל הלב לניקית @shira bira שעמדה לצידי בניהול מאז הקמת הפורום, בבנייתו, במסירות, יעילות ומקצועיות. תודה על עזרתך בבניית הפורום מהחל, תודה על הגיבוי שנתת לי מכל הלב, על מקצועיות, הבנה, וסיוע בעיצוב סגנון הפורום. חלק גדול מקיום הפורום הזה היום, נזקף לזכותך. ה' ישלם שכרך.

בטוחני שהמנהלת הנכנסת המביאה איתה המון ידע, מקצועיות, אכפתיות ובעיקר לב, תסייע בהאצת הפורום והנפתו עוד לתועלת הכלל.

בתקווה לשיתוף פעולה פורה שיביא לשגשוג הפורום והבאתו למקסימום היעילות שלו

באיחולים לפתקא טובה לכולם

• הוסף לסימניות
@shira bira תודה רבה! אומנם אני פחות מהמגיבות אבל ממש נתרמתי פה מהפורום! מקווה שתמשיכי להעלות לנו מתכונים ולתת עיצות גם אם לא תחת כובע המנהלת.

@רוחי בלבוחי בהצלחה רבה! את אלופה בתחום ובטוח ניתרם ממך הרבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שירוש
איך זה עזבת
תודה על תרומה אדירה של שנים
חסרונך יורגש מאד :(

וברכה הבאה בלבוחי!
המתכונים שלך שווים המון
תודה על הצטרפותך לצוות הניהול
יהיה כיף! תמשיכי לשדרג לנו שבתות , חגים וסתם ימי חול בכובע המנהלת...

• הוסף לסימניות
לא מה פתאום. לא מתפטרים ממני כל כך בקלות..... :)
רוחי תנהל את הפורום יחד איתי. בפורום כזה צריך 2 מנהלות פעילות.

ואל תגרמו לי מבוגרת מדי או להרגיש לא שווה כאן :)
לא מותרות עליך בחיים...
ברוכה הבאה לרוחי!!

• הוסף לסימניות
לא מה פתאום. לא מתפטרים ממני כל כך בקלות..... :)
רוחי תנהל את הפורום יחד איתי. בפורום כזה צריך 2 מנהלות פעילות.

ואל תגרמו לי מבוגרת מדי או להרגיש לא שווה כאן :)
נושמת בהקלה.... ;)
תהיתי איך נעבור את החגים הבאים בלי המתכונים שלך...
וטיפים של זהב שאת שופכת לנו כאן!
אין מילים!

• הוסף לסימניות
תודה חברות על קבלת הפנים החמה!
מקווה להועיל ולתרום, ובטוחני שיהיה נעים, ובע''ה גם טעים.
@ה. בקר תודה לך על המון.......

ושירה יקרה לא מתיימרת להיכנס לנעליך הגדולות... אין כמוך.

• הוסף לסימניות
תודה חברות על הקבלת פנים החמה!
מקווה להועיל ולתרום, ובטוחני שיהיה נעים, ובע''ה גם טעים.
@ה. בקר תודה לך על המון.......

ושירה יקרה לא מתיימרת להיכנס לנעליך הגדולות... אין כמוך.
ברוכה הבאה רוחי והצלחה רבה!
יש לך כבר נעליים משלך מזה שנים פה בפורום עם מתכונים מעולים ואהובים ביותר ועצות נדיבות ויעילות. אין לי ספק שתקפיצי את הפורום מעלה מעלה.

ותודה לכולם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה