ברוכה הבאה-עדשה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1463051:
לא מסכים- היא הרגע קנתה גוף קרופ חדיש. והיא לא הולכת לFF בזמן הקרוב.

העדשה הזו מעולה ושימושית מאוד מאוד- רק לא אידיאלית לצילומי תקריב.

כשניקון יצאו עם גופי FF קטנים (600/610) הם כיוונו בדיוק בשביל הדברים האלו, לצלמים שלא רוצים את הגופים הגדולים ובכל זאת רוצים להינות מהיתרונות של הFF, בטח כשעומק השדה הוא המרכיב הדומיננטי בהתלבטות שלה.

ושוב, היו לה דרישות מסויימות ובסוף הביא בחרה עדשה שלא באמת מתאימה למה שהיא מחפשת. מה שהיא תקבל ב35 1.8 היא תקבל גם ב105 2.8 עם כל היתרונות הנלווים.

שושיה,
טלפון אחד לאחינועם יכל לעשות לך הרבה סדר בנושא
היא מצלמת כבר הרבה זמן את התחום הזה ויכולה לספר לך למה היא עברה לעדשת מאקרו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1463070:
כשניקון יצאו עם גופי FF קטנים (600/610) הם כיוונו בדיוק בשביל הדברים האלו, לצלמים שלא רוצים את הגופים הגדולים ובכל זאת רוצים להינות מהיתרונות של הFF, בטח כשעומק השדה הוא המרכיב הדומיננטי בהתלבטות שלה.

ושוב, היו לה דרישות מסויימות ובסוף הביא בחרה עדשה שלא באמת מתאימה למה שהיא מחפשת. מה שהיא תקבל ב35 1.8 היא תקבל גם ב105 2.8 עם כל היתרונות הנלווים.

שושיה,

אין לי ספק, הקטע הוא שקיבלתי את המצלמה ועדשותיה הנלוות אליה (שניקנו כמובן בנפרד) במתנה, ושוב, דודי התייעץ לפני הרכישה עם צלמי מזון גדולים בחול, וזה מה שהמליצו בתקציב שהיה לו.
עדשת מקרו כידוע יקרה מאוד.
סבורני שעם הרבה השתדלות ומאמץ אוכל להגיע לתוצאות משביעות רצון יותר ממה שהצלחתי עם המון המון מאמצים להנפיק מהפשוטה 18-55 לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1463070:

שושיה,

שוב- לא אמרתי שהיא מתאימה לצילומי אוכל.
לא הסכמתי למה שכתבת שהעדשה לא שימושית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1463324:
שוב- לא אמרתי שהיא מתאימה לצילומי אוכל.
לא הסכמתי למה שכתבת שהעדשה לא שימושית.

על זה גם אני חותם
היא שימושית מאוד
כמו ה500 F4 וה600

השאלה היא מה השימוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1463042:
ביום שלישי יש לי הזמנה לצילומי מזון נסיוניים, נבדוק את החמודה'לה אז, במקרה ואסתבך אעבור ל-85 מ"מ שממש התאהבתי בה למרות שלא אכפת לי לקבל כמה טיפים, אני לא מצליחה להגיע איתה לחדות המקסימלית מה יכולה להיות הסיבה???

הרבה יותר הגיוני לצלם מזון מלכתחילה עם ה-85, אא"כ זה יותר צילומי אוירה שרואים הרבה מהשולחן והרקע. (רק צריך מקום ללכת אחורה)

• הוסף לסימניות
עדשה שלא תצטערי שהיא בארסנל העדשות שלך.
לצילומי מזון הייתי מצלם בעדשת ה85 לקרופ או 105 לFF.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה