ניהול ברוכים הבאים לפורום שאלות ודיונים בבינה מלאכותית!

• הוסף לסימניות
נכנסתי לזה וזה לא נותן לי אופציה כזו...
יכול להיות שזה רק ליוצריai?
ואם כן אשמח לדעת איפה יש אשכול על הסוכנים של chatgpt (כאילו אשכול פתוח)
יש אשכול כזה https://www.prog.co.il/threads/gpt-בוט.1052750/
וגם לי אן אפשרות להעלות נושא חדש בבינה מלאכותית רק בדברים אחרים אבל בדקתי וראיתי שזה לא רק ליוצרי AI כנראה זה אחרי חודש או משהו.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור יש לי סרטון של תינוקת ואני רוצה להוסיף עי בינה מלאכותית שיראה שהיא אומרת מזל טוב איך אפשר?

• הוסף לסימניות
יש בSORA בעיה בסיסית שאני נותן לו תמונה ליצור משהו דומה, בעיקר במסגרות וכאלה, הוא חותך את החלק העליון והתחתון של התמונה.
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
היי
שנה שעברה זכור לי שהיה אשכול של שיתוף כרטסי איחול לשנה טובה עם אפשרות להכניס תמונה של הילד
ניסיתי לחפש ולא מצאתי אשמח אם אפשר להקפיץ את זה שוב.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
היי
שנה שעברה זכור לי שהיה אשכול של שיתוף כרטסי איחול לשנה טובה עם אפשרות להכניס תמונה של הילד
ניסיתי לחפש ולא מצאתי אשמח אם אפשר להקפיץ את זה שוב.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הי, אני מומחה ai ויכול לתרום הרבה. איך אפשר להעלות פוסט? אני לא מוצא שום אפשרות לעשות את זה...

• הוסף לסימניות
הי, אני מומחה ai ויכול לתרום הרבה. איך אפשר להעלות פוסט? אני לא מוצא שום אפשרות לעשות את זה...
ברוכים הבאים, נשמח מאוד להשתתפות, ללמוד ולהחכים !!

לא יודע כמה זמן צריך להיות משתמש בפרוג בשביל שיהיה אפשר לשתף ולהעלות, נסו להעלות. פה יש מגוון אשכולות פעילים.

כמובן, יש את מערכת האתגרים הנפלאים, כאן. וכעת זה האתגר הפעיל

• הוסף לסימניות
אתגרים נחמדים, צחקתי מכמה מהתמונות.
רציתי לשתף עם הפורום כלי בינה מלאכותית חינמי לכתיבת סיפורים וספרים באורך מלא. אבל אין לי עדיין גישה לפתוח נושא חדש בפורום, ואני לא יודע מתי אקבל.
אני יכול לשלוח קישור פה בתגובות אבל אני לא יודע מה הכללים לגבי זה. מדובר בשירות חינמי, הם לא מקבלים תשלום.

• הוסף לסימניות
אתגרים נחמדים, צחקתי מכמה מהתמונות.
רציתי לשתף עם הפורום כלי בינה מלאכותית חינמי לכתיבת סיפורים וספרים באורך מלא. אבל אין לי עדיין גישה לפתוח נושא חדש בפורום, ואני לא יודע מתי אקבל.
שבועיים או 30 יום, משהו כזה
אני יכול לשלוח קישור פה בתגובות אבל אני לא יודע מה הכללים לגבי זה. מדובר בשירות חינמי, הם לא מקבלים תשלום.
נ"ל שעדיף באחד האשכולות פה שקשורים יותר לעניין הזה

• הוסף לסימניות
האם אני יכול להשתמש בתמונות שמעלים באתגרים, או שיש על זה זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
האם אני יכול להשתמש בתמונות שמעלים באתגרים, או שיש על זה זכויות יוצרים?
התמונות שמעלים שם שייכות למי שמעלה, לכן יש סיכון גבוהה עדיף לייצר בעצמך.
מה שכן, אתה יכול לקחת את התמונה משם להפוך אותה לטקסט ואת הטקסט להפוך לתמונה שלך.

• הוסף לסימניות
התמונות שמעלים שם שייכות למי שמעלה, לכן יש סיכון גבוהה עדיף לייצר בעצמך.
מה שכן, אתה יכול לקחת את התמונה משם להפוך אותה לטקסט ואת הטקסט להפוך לתמונה שלך.
או לבקש רשות ממי שיצר את התמונה.
מנסיון שלי רובם מסכימים

• הוסף לסימניות
או לבקש רשות ממי שיצר את התמונה.
מנסיון שלי רובם מסכימים
שלום דבורה, מה שאת כותבת נכון מאד. אבל ישנן דקויות משפטיות ומי שלא בקיא ואין לו עו״ד מייעץ עלול להסתבך. נהפוך הוא, יכולים להיטפל דווקא למי שביקש אישור כי אפשר להוכיח שימוש. לכן אני עדיין ממליץ להימנע כי הסיכון לא מצדיק את התמונה הבודדת.
אני כותב את זה רק כדי לעזור לאנשים מהידע שיש לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה