ניהול ברוכים הבאים לפורום שאלות ודיונים בבינה מלאכותית!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי, יש לי שאלה----
אני רוצה ליצור לוגו כלשהו ב-AI. ניסיתי כמה אתרים, אבל הם מורידים את הקבצים באיכות נמוכה.
באיזו תוכנה ניתן להשתמש כדי לקבל תוצר באיכות גבוהה? יש תוכנה חינמית עם הורדה איכותית בתשלום?
אולי בקנבה AI החדש?

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה/ יעוץ ממישהי שמבינההיטב ביכולות הבינה.(צריכה ליצור תוכנית מענינת)
יש מישהי כאן שמוכנה לתת מזמנה כמה דקות?

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהוא שיכול לעזור לי...
הבנתי שיש אפשרות להמיר טקסט להקלטה (אני רוצה שיתן לי ראיון על המשפחה חיקוי לרדיו)
יש אפשרות כזאת?

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש אפשרות להמיר טקסט להקלטה (אני רוצה שיתן לי ראיון על המשפחה חיקוי לרדיו)
יש אפשרות כזאת?
יש בתוכנת kapwing, קריינות במבחר קולות לבחירה. אני לא זוכרת אם זה רק בחינמי או גם בתשלום.

• הוסף לסימניות
איזה תוכנה/צאט של ai מבין טוב בגימטריות, ויכול להרכיב לי משפטים?

• הוסף לסימניות
סוג של בינה מלאכותית.....

שימו מספר אשראי (עדיף ישן -לא עדכני) בגיימיל

ותנסו לחפש את זה בשורת החיפוש
לא-תמצאו!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזאת?

• הוסף לסימניות
תודה רבה זה באמת יפה ומועיל. אבל אני חיפשתי אפשרות הפוכה להפוך דיבור לטקסט, תודה.

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יכול המליץ לי על קריין לקו יחסית זול עם קול סמכותי ומשכנע

• הוסף לסימניות
צילום מסך 2025-07-27 001335.png

אתה יכול לבחור פה למה זה קשור ושם לפתוח אשכול
1753564551712.png

• הוסף לסימניות
נכנסתי לזה וזה לא נותן לי אופציה כזו...
יכול להיות שזה רק ליוצריai?
ואם כן אשמח לדעת איפה יש אשכול על הסוכנים של chatgpt (כאילו אשכול פתוח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה