ברוכים הבאים לקווים-עילית - מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
כביתרי, אני שמח בשמחתכם.

תתחילו להתרגל לפינוק באוטובוסים, בתדירות, בעמידה בלו"ז וכל הדברים הטובים שתמיד איחלתם לעצמכם בתחבורה...

קוים-עילית, חברת התחבורה הטובה במזרח התיכון!

• הוסף לסימניות
הכרטיסיות של סופרבוס עדיין תקפות, נכון?
ועד מתי יכבדו אותם בקווים?

• הוסף לסימניות
הרבה אמרו פה אתמול: "נסיעה כמו במונית במחיר של אוטובוס".

בבוקר היינו אולי עשרה, כשהורגלנו ליסוע עם עשרות. זו היתה 'חווית נסיעה'

אבל כמו שבכל חברה יכולות להיות פשלות, גם פה, על היום הראשון היו אוטובוסים ש'משום מה' נשארו במסוף (לדברי נציג שירות לקוחות)

האוטובוסים נוסעים נורא נורא לאט ביחס לטיסות המופרעות של סופרבוס - צריך להרתגל להתנהל בהמון סבלנות. אבל בטוח שעדיף נסיעה איטית ולא טיסה מהירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1112413:
הכרטיסיות של סופרבוס עדיין תקפות, נכון?
ועד מתי יכבדו אותם בקווים?

יהיו תקפות תמיד

תענוג היה לראות שהתחנות בעיר בשעות העומס היו ריקות מאנשים (בפרט קו 6) כתוצאה מהלו"ז הצפוף

מחכים כבר לשיפור בקווים הבינעירוניים

נכתב ע"י תקוה;1113103:
הרבה אמרו פה אתמול: "נסיעה כמו במונית במחיר של אוטובוס".
האוטובוסים נוסעים נורא נורא לאט ביחס לטיסות המופרעות של סופרבוס - צריך להרתגל להתנהל בהמון סבלנות. אבל בטוח שעדיף נסיעה איטית ולא טיסה מהירה

הנהגים עדיין לא מכירים את העיר כ"כ טוב
וג"כ עדיף לאט מאשר הפרעות של סופר בוס שעגלות וילדים ואמהות בכל כיכר היו מתגלגלים מצד לצד כמכונת כביסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1113103:
האוטובוסים נוסעים נורא נורא לאט

נהגים חדשים+מכונת "רב קו" חדשה ומסורבלת=נסיעה איטית.
כמובן שעם הזמן זה משתפר.

• הוסף לסימניות
הנהגים עדיין לא מכירים את העיר כ"כ טוב
ואנחנו את המסלולים החדשים לא כ"כ טוב. יש מה ללמוד, והרבה

גם הנהגים לא מספיק יודעים.. משהו שאל את הנהג
-"אתה מגיע לברכפלד?"
-"לא"
- ולרבי עקיבא אתה מגיע?
- "כן"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1113118:
נהגים חדשים+מכונת "רב קו" חדשה ומסורבלת=נסיעה איטית.
כמובן שעם הזמן זה משתפר.

מסורבלת ?? הגזמת !!
לעומת סופר בוס זה מהיר מאוד וללא תלישת הכרטיס
הכל עניין של זמן שהנהגים צריכים להתרגל למכונה החדשה

ואגב אצל סופר בוס יכולת לבטל כרטיסיה או נסיעה רק אם לא מישהו אחר העביר את הכטיס שלו
לעומת זאת בקווים יש כמה אפשריות ביטול כך שזה מונע המון עוגמות נפש

• הוסף לסימניות
נהגים בין עירוניים של סופרבוס נהנים שיש להם כרכרה חדשה, היה נראה שהנהג אתמול ממש נהנה ליסוע בפול גז ולעצור לאט לאט (אולי החלק הזה שהאוטובוס מצליח לעצור עשה לו את זה)

• הוסף לסימניות
"קוים" גם לנסיעות בינערוניות ממודיעין וחזרה. - ממתי??

• הוסף לסימניות
הם מביאים לכם חלק מהאוטובוסים של ביתר עלית?
כי בביתר ביומיים האחרונים התחילו לשלוח אוטובוסים עירוניים לנסיעות בינעירוניות , אז חשבתי אולי לקחו אותם למודיעין עילית, יש מצב?

• הוסף לסימניות
אני כעת רואה את האשכול הזה ומברכת את תושבי מודיעין עילית ומאחלת לכם שלא תתגעגעו לסופרבוס.
אבל בתור פתח-תקוואית שאנחנו כבר כמה שנים כאן עם קווים, אפשר לומר שזה די סיוט.... האוטובוסים, הנהגים, האיחורים.... לא ממש חווית נסיעה כפי שאתם מתארים.
אני מקווה בשבילכם שזה לא רק לכבוד ההתחלה ובאמת ימשיך ככה. אבל לא חכמה להתלהב ביום הראשון והשני... :rolleyes::(:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל המומחית;1113328:
הם מביאים לכם חלק מהאוטובוסים של ביתר עלית?
כי בביתר ביומיים האחרונים התחילו לשלוח אוטובוסים עירוניים לנסיעות בינעירוניות , אז חשבתי אולי לקחו אותם למודיעין עילית, יש מצב?

ב"ה
אין מצב. כל האוטובוסים הם רק עם השם "קווים" אין שום אוטובוס של "עילית"

• הוסף לסימניות
על האוטובוסים עצמם כתוב לאיפה הם שייכים.
למטה בחזית ומאחור יש את האותיות מ.ע.
הבנתי שזה כך כשראיתי שבקווים של מודיעין מופיעה רק האות מ.

• הוסף לסימניות
על פ"ת אחראים חברת קווים
על מודיעין עילית אחראים "עילית" (של ביתר) שמשויכים לקווים

אין לכם מושג כמה אנשים עובדים ימים ולילות להצלחת מערך התחבורה החדש במודיעין עילית!

• הוסף לסימניות
אני חיכיתי היום בב"ב שעה ורבע לקווים!!!
מוכרחה להודות שהשירות לקוחות שלהם מעולה!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1113727:
אני כעת רואה את האשכול הזה ומברכת את תושבי מודיעין עילית ומאחלת לכם שלא תתגעגעו לסופרבוס.
אבל בתור פתח-תקוואית שאנחנו כבר כמה שנים כאן עם קווים, אפשר לומר שזה די סיוט.... האוטובוסים, הנהגים, האיחורים.... לא ממש חווית נסיעה כפי שאתם מתארים.
אני מקווה בשבילכם שזה לא רק לכבוד ההתחלה ובאמת ימשיך ככה. אבל לא חכמה להתלהב ביום הראשון והשני... :rolleyes::(:cool:

כשהם זכו במכרז בפתח תקוה, לא דרשו מהם כמו במכרז הזה.
פה הם התחייבו ללוחות זמנים מתוגברים, שירות וכו'
כמו כן היו תנאים מיוחדים שמתאימים לציבור החרדי (תגבורים בשעות עומס וכד') ככה שמעתי...

גם בביתר לפעמים יש פאשלות. אבל בגדול, יש תדירות, זמינות, יש עם מי לדבר. והכי חשוב שזה בראש שלנו

• הוסף לסימניות
אני עוד לא נהניתי מהחוויה..
אבל הספיק לי לראות בחלון 7 אוטובוסים יוצאים תוך 2 ד', ובמקביל בערך אותה כמות חוזרים..
כמה התלוננו שהם נוסעים מידי לאט ואולי כבר עדיף ללכת ברגל, אבל אחרי שחזיתי במו עיני בעגלת תאומים מתהפכת עם שני ילדים בפנים בדהירה המטורפת של האוטובוסים מהחברה הקודמת, אני חושבת שזה באמת עדיף,
שיהיה להם בהצלחה!
נראה שהם משקיעים הרבה כדי שנהיה מרוצים, נחמד לנו..

• הוסף לסימניות
אתמול באמת היתה חגיגה ברחובות.
האנשים הסתובבו סביב עצמם, ולא הבינו איפה הם. הגיעה אישה לתחנה שעמדתי בה ושאלה: "אלוקים אדירים, איך אני מגיעה מפה הביתה שלי?" מסכנה, כבר הסתובבה בכל התחנות ולא אחזה איזה קו נוסע לאיזה כיוון.
לענ"ד היו צריכים לתת יום-יומיים נסיעות חינם, והאנשים היו נוסעים ומכירים את המסלולים בשעת אמת. כולם מסתובבים עם ה"קונטרסים" של קווים ביד ובודקים את המיקום שלהם ואיזה קו הם צריכים לאיזה צד. בידור.
גם הנהגים כששואלים אותם אם הם מגיעים לרחוב מסוים, פותחים את החוברת ובודקים.
אבל אין מה לדבר, נסיעה נוחה, מכשיר רב קו שמטיס את התשלום בשניה, אוטובוסים בינערוניים מפנקים, לא רע.

• הוסף לסימניות
מהזוית שלי כבעל רכב יש לזה יתרונות וחסרונות
יתרונות-פתאום כל הטרמפיסטים נעלמו
חסרונות-העיר הזאת לא בנויה לכזאת כמות של אוטובוסים והמצב בהתאם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1114219:
מהזוית שלי כבעל רכב יש לזה יתרונות וחסרונות
יתרונות-פתאום כל הטרמפיסטים נעלמו
חסרונות-העיר הזאת לא בנויה לכזאת כמות של אוטובוסים והמצב בהתאם
אחד המעלות של העיר זה טרמפיסטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה