ברוכים הנמצאים! אני חדשה פה..

• פותח הנושא BF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם
עד היום עלו פה מידי פעם איורים שלי דרך מישו אחר ועכשיו אני פה
מרתק!!! לראות ולהכיר אינסוף ציורים וסגנונות שונים.
נותן לי הרבה רענון באמצע העבודה, שלא היה לי קודם מאיפה לקחת
הרבה הצלחה לכולם
ואם כבר אני פה תנו בבקשה טיפים איך מצליחים לשמור על ישיבה נכונה תוך כדי ציור ולא לקום אחרי שעות צולעת וגיבנת...
מצורף כאן ציור חמוד שעכשיו עשיתי לבית ספר-כריכה לחוברת הלכות צניעות

• הוסף לסימניות
איור מקסים,
ברוכה הבאה.
בקשר לישיבה נכונה, אני עצמי עדין לא פענחתי את זה

• הוסף לסימניות
איור מתוק ממש!:)
צבעים ענוגים....

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה לפורומנו הנפלא :)

ציור קסום!

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק מתוק!!
אהבתי את העיניים שלהם...
צביעה קסומה ונעימה במיוחד.

• הוסף לסימניות
מותק של ציור
הרבה הצלחות

ואולי זה יעזור לך

קבצים מצורפים

• מוקדש לגרפיקיות ועובדי משרד.wmv
    5.6 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם הפרגון זה המוטו של הפורום
WALD תודה לך על הסרטון בהחלט לא היה מזיק איזה זוג ידיים מאחורי שיסדר אותי ואת הסדר יום שלי לפעמים....
ו...איך הציור שהעליתי?

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסגנון!
הצלוחעס!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה