- הוסף לסימניות
אני מחפשת תוספת שעשויה מברוקולי וכרובית.
משהו טעים, לא פשטידה או מרק.
עשיר אולי אם אפשרי-דיאטטי.
משהו טעים, לא פשטידה או מרק.
עשיר אולי אם אפשרי-דיאטטי.
כ"כ נכון!!נכתב ע"י chayasl;1447972:פשוט לבשל במים עם מלח
טעים!!
נכתב ע"י chayasl;1448082:אם את סם מחפשת מה לעשות עם ברוקולי, יש סלט מעדן.
אפשר את המתכון?נכתב ע"י chayasl;1448082:אם את סם מחפשת מה לעשות עם ברוקולי, יש סלט מעדן.
תכניסי לתנור עם קצת שמן מלח ושום גבישינכתב ע"י שושיה;1448177:וואו, נראה דברים טובים!!!
השאלה כמה דיאטטי זה....
אנחנו אחרי 3 שמחות ב"ה והדיאטה הלכה, אני חייבת לחזור לפיגורה...
יש משהו טוב ובריא?
חלוט אני לא אוהבת, לא מתחברת לטעם.
באמת אולי בכיוון סלטים.
נכתב ע"י TK;1448190:תכניסי לתנור עם קצת שמן מלח ושום גבישי
יוצא מעולה לא צריך להרתיח קודם
זה יוצא רך ואפוי לגמרי מהתנור בלי טיפת חיותנכתב ע"י שושיה;1448197:
זה לא הקטע שזה חלוט, אני פשוט לא אוהבת אותם ב"נא"
נכתב ע"י TK;1448188:אפשר את המתכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים