שאלה ברור להיתכנות קבלת היתרי בניה

• הוסף לסימניות
שלום,
בנין יחסית חדש (בן 12 שנה) בבני ברק שחזית הבנין רחוקה מהכביש כ-3 מטר,
ובמהלך השנים התחילו להרוס את הבנינים לידנו ולבנות קרוב יותר לכביש, עכשיו יש בנין חדש שהמרפסות שלו מגיעות (בהערכה גסה) כמטר מהכביש ואולי אפילו פחות.... (איך הקבלן קיבל אישורים?????)
האם יש לי סיכוי להוצאת התרים של כמטר וחצי התרחבות לחזית?
(אני חושבת שבזמנו הקבלן שלנו ניצל את מקסימום האישורים/שטחים שניתנו לו)

איך מבררים כזה דבר? ואצל מי?

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
באיזה עיר זה?
הכי טוב לפנות לאדריכל/ית מקומי/ת שיעשו לך בדיקת היתכנות
בבני ברק.

מה הכוונה אדריכל מקומי - מהעריה או פרטי?
ולברר האם יש לי סיכוי מינימלי גם יעלה לי כסף?

תודה!

• הוסף לסימניות
פרטי כמובן,
לפעמים כן ולפעמים לא,
לא מכירה את בני ברק- בירושלים זה עולה כסף לדוג', בביתר אני לא לוקחת על בדיקה
(כי הבדיקה קלה בהרבה)

• הוסף לסימניות
ברמת העיקרון אפשרי לעשות שינוי תב"ע אחרי שעבר 10 שנים מהתב"ע הקודות
בשביל לקבל מידע ראשוני לא יעלה לך כסף
את יכול לפנות לאדריכל זילברברג והוא יענה לך בשניה
03-9255211

• הוסף לסימניות
ברמת העיקרון אפשרי לעשות שינוי תב"ע אחרי שעבר 10 שנים מהתב"ע הקודות
בשביל לקבל מידע ראשוני לא יעלה לך כסף
את יכול לפנות לאדריכל זילברברג והוא יענה לך בשניה
03-9255211
וואו תודה רבה!!!
אני אתקשר.

• הוסף לסימניות
התקשרתי ואמרה לי מיד שאין סיכוי כי יש לנו בבנין הפקעה של קומת מסחר (משהו כזה)
ו100% לא יתנו לי לשנות חזית וכו'

האם אפשר להסתמך עליה ב100% או שיש לי מישהו נוסף שאפשר לשאול אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה