עזרה ברור עבור בחורה יתומה -משהו מקצועי שמבין בברורים (אפשר לקחת בן משפחה אבל זה לא 'זה'. לפחות מה שיש להם..)יכול לנסות לעזוראם יש למשהו שאלות מכוונות שהוא בנה או בקובץ
וטיפים כללים (חפרתי על כל פרוג והרשת אין דבר כזה) יהיה לנו מאוד לעזר.
מילה קשה לטעמיבדיחה.
אני מתנצלת.מילה קשה לטעמי
לבחורה יתומה שמבקשת עזרה
נראה לי שכדאי לך לחפש שדכנית אמינה שזה התחום שלהחשוב משהו שיודע היטב לברר ויש לו נסיון (מטקט הברורים הטובים)
בעיקר הרבנים
ברור שאפשרחלק גדול מהברורים -
זה ההתאמה למשודך הספציפי, ולנתונים הסובבים אותו.
לקחת מישהו שלא מכיר - בדיחה.
אין מישהו במשפחה שיכול לקחת חסות?
או אפילו מכרים קרובים.
אם יש למשהו שאלות מכוונות שהוא בנה או בקובץ
וטיפים כללים (חפרתי על כל פרוג והרשת אין דבר כזה) יהיה לנו מאוד לעזר.
לא נותן לשלוח לך הודעה פרטית משום מהתודה רבה
שתהיי פה כתבי לי כדי שאוכל לכתוב מייל ולערוך מייד. או אם יש פרימריום שיכול לתווך בינינו - נשמח
חושבת שסידרתי,לא נותן לשלוח לך הודעה פרטית משום מה
מכירה מישהו שמתוקף עבודתו מכיר כמעט את כל העולם.שלום וברכה,
מחפשת משהו יר''ש שיברר עבור בחורה יתומה לשידוכים - בתשלום
חשוב משהו שיודע היטב לברר ויש לו נסיון (מטקט הברורים הטובים)
בעיקר הרבנים. חברים אפשר תמיד להסתדר .
יש משהו בקהל? כמה נראה לכם ראוי לשלם על דבר כזה פר שידוך?
מבין בברורים על כל הניואנסים החשובים ואיך לשאול?מכירה מישהו שמתוקף עבודתו מכיר כמעט את כל העולם.
השאלה איזה מגזר ומאיזה חבל ארץ
משהו מהאשכול שלח לנו נקודות ברורים שמאוד קידמו, שוב תודה רבה@אביטלA הסתדרת?
יש לי מישהי מיוחדת להציע לך,משהו מהאשכול שלח לנו נקודות ברורים שמאוד קידמו, שוב תודה רבה
אבל אנחנו מעדיפים משהו מקצועי שיברר כפי שצריך.
אשמח,יש לי מישהי מיוחדת להציע לך,
תרצי שנעבור לאישי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: