נכתב ע"י NBR;1551543:אוקי, ויתרתי על ההתאמה לפ"פ
מסתבר ה40 לא מספיק רחבה לי וכן אני רוצה זום(אם יש פה מישו מי-ם שיכול לתת לי לבדוק-תודה)
אתם יודעים להגיד מה ההבדל בדגמים של ה17-55/0 של קנון, סיגמא וטמרון-(יש שתיים, מה יותר מומלץ?)
תודה מאוד
נכתב ע"י ETStudio;1551577:בטח שה40 מ"מ לא מספיקה, זה הרי על חיישן קרופ...
בנוגע ל17-50 השאלה הזו היא אורחת קבועה בפורום
התשובה שלי לא השתנתה, הסיגמא היא המנצחת והמחיר שלה ממש, אבל ממש נמוך עכשיו!
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=194849
נכתב ע"י ETStudio;1551692:קשה לענות, יש הרבה מאד מגדירים להביא בחשבון כדי להעדיף עדשה.
בעיקרון שתיהן מיוצבות, בעלות פוקוס מהיר, בנויות היטב, ומפיקות תמונות ברמה גבוהה.
אם חדות היא הנושא העיקרי, היתרון היחיד שיש לקנון (בהשוואת נתוני MTF) הוא בצמצם 2.8 בלבד, שם היא חדה מעט יותר מהסיגמא בקצה הפריים.
מצמצצם 4 ומעלה הסיגמא גם חדה לעיתים יותר מהקנון, ובסופו של דבר עולה פחות מחצי...
מצטער, אבל מעולם לא הייתי 'מכור' לעדשות של קנון, פשוט תמיד רציתי להשיג יותר איכות בעד הסכום שהיה לי. מי שבסבלנות בודק וחוקר כל דגם ולפני כל קניה, בעזרת ד' ירויח!
כיום אין לי אפילו עדשת קנון אחת.
ד.א. אלו עדשות נוספות לא דוברו?
נכתב ע"י יעל א;1551721:לי יש 17-50 של טמרון המדוברת ובה אני אמורה להשתמש בסטודיו.
רק משפחתיות אני מצלמת איתה ומהר מהר חוזרת ל85 המתוקה שלי.
אני על קרופנכתב ע"י NBR;1551764:איזה טמרון יש לך?
מה גודל הסטודיו? (או שאת על פ"פ?)
נכתב ע"י הגלים;1551781:חלקן ישנות מאוד- חלקן פשוט יקרות יותר וחלקן באורך מוקד פחות מתאים.
נכתב ע"י ETStudio;1551918:וחלקן כל כך מאכזבות שטוב שלא נכנסו לדיון...
במקום הערימה הנחמדה הזו, הייתי מציע עדשת פריים מעולה, Sigma A 30 mm f/1.4 DC HSM, גירסת ART. המחיר 1870₪, והאיכות ממש גבוהה.
נכתב ע"י הגלים;1553079:אף אחד לא יכול לענות לך על זה.
נכתב ע"י הגלים;1553079:אף אחד לא יכול לענות לך על זה.
נכתב ע"י הגלים;1553122:כי זה תלוי בשיטת עבודה ונוחות אישית. זה לא רק "האם רוחב X יכנס לי בעדשה".
נכתב ע"י NBR;1553144:וה17-50 כן תהיה טובה?
תודה רחלי
נכתב ע"י RacheliM;1553155:זה תלוי באמת באיך את תעבדי ומה הצורה שתסגלי לעצמך...
אני אישית אוהבת להרחיק מאד מהרקע כדי לאפשר לעצמי יותר משחקי תאורה וכו'
אז ממילא בסטודיו קטן היה לי מאד קשה כי לא היה לי לאן להרחיק ולהתרחק.
באופן רגיל גם ה17-55 וגם ה24-105 אמורות להספיק לך.
אני מעדיפה בשבילך עדשה רחבה עם זום ולא עדשת פריים רחבה כי פשוט כשתתקרבי לאובייקט זה יעוות לך נורא...
ובצילומי ילדים זה מ-א-ד קשה להחליף עדשות כל רגע (כמעט לא מעשי.) ככה שלא נראה לי הגיוני לבנות על ה30 בשביל גוף מלא וה85 לתקריבים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים