כללי ברושור לחברה שמתמחה בוידאו-קונפרנס

• הוסף לסימניות
משתפת בברושור שעיצבתי עבור חברה המתמחה בהעברת תכנים יהודיים-ציוניים דרך טכנולוגיות מתקדמות כמו וידאו-קונפרנס, סביבות ויקי ועוד.

קהל היעד שלהם הוא מנהלי תיכונים בארה"ב שמעוניינים להעשיר את תלמידיהם בתוכניות השונות שהחברה מציעה, כמו שיעורי תורה, חברותא וירטואלית, שיעורים על החברה הישראלית, צה"ל ועוד.

מצ"ב הברושור על שני צדדיו, בפורמט A4 מתקפל ל-3.

קבצים מצורפים

• sketch3_out.jpg
    KB 506.1 · צפיות: 15
  • sketch3_in.jpg
    KB 524.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מרשים מאד,

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה, אבל לא נותנת את הרושם ההייטקיסטי שהיא צריכה לשדר מיד.
יותר מידי טסקט, אלמנטים וצבעים.

צריך לוותר על משהו.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוס;513839:
עבודה מעולה, אבל לא נותנת את הרושם ההייטקיסטי שהיא צריכה לשדר מיד.
יותר מידי טסקט, אלמנטים וצבעים.

צריך לוותר על משהו.

בהצלחה.

לגבי הטקסט, אני בהחלט מסכימה שהיה ראוי לקצר יותר, אם כי הטקסט המקורי היה ארוך פי שניים ושכנעתי אותם שיש הכרח לקצר אותו למינימום האפשרי.

לגבי ההייטקיסטיות - אני חושבת שקצת פספסת את העניין. זה לא פרוספקט לחברת הייטק וגם לא פונה לקהל הייטקי, אלא פרוספקט לחברה שמתמחה בתכנים חינוכיים ומוכרת אותם לאנשי חינוך - רק שבמקום להעביר את התכנים האלה בצורה מיושנת דרך ספרים, היא מעבירה אותם באמצעות אמצעים מתקדמים. לכן לא נכון היה לבחור בLOOK&FEEL קר ומודרני לחלוטין.

אגב, הסקיצה הראשונית שהוגשה היתה אכן נקייה וממוקדת יותר עם אלמנט ויזואלי אחד ויחיד, אך הם הרגישו שיש צורך לבטא את כל צדדי המשוואה (תכנים יהודיים/ציוניים, טכנולוגיה, בינלאומיות).

• הוסף לסימניות
מאד מאד מאד יפה.
באמת המון טקסט ומאד צפוף,
במקרה כזה אולי כדאי להגדיל את הדפים,
שכל דף יהיה בגודל A4-5, ולא פרופסקט צר וארוך.

• הוסף לסימניות
יפה
יש הרבה עומס, קשה להתרשם
הייתי מוותרת על התמונות המוטעמות התחתית הטקסט

• הוסף לסימניות
טיפה קיטשי..
הייתי מנסה להוריד קצת תמונות/ הצללות/ מסכות וכו'
לדעתי הפרוספקט לא מראה את היכולות שלך..

• הוסף לסימניות
אגב, האוברלים של התינוקות שמוצגים באתר שלך מדהימים!!
מאיפה הגיעו כל הרעיונות המגניבים האלו?
ממש עשה לי חשק לקנות לילדים שלי כאלה..

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד - את הבאנר הפנימי, שמעביר את א"י לכל העולם
לעומת זאת, האלמנטים מתחת לטקסט יוצרים עומס,
במיוחד שיש המון טקסט בשביל ברושור כזה קטן!
ואת עוד אומרת שקיצרו.
יכלו להשאיר ארוך ולהכין חוברת של 8 עמודים....
לגבי הצבעים - אני חושבת שאם זה משהו חינוכי, ראוי טיפה לחמם אותם.

סה"כ עבודה יפה

והחולצות קונספט לתינוקות - גדול!
במיוחד אהבתי את - עיקרון הרצף, ותשקוט הארץ 40 שניות, ואת הווליום
(כמו שאת רואה אני מתאוששת מ-3 חודשים מתישים למדי, כנראה קשור גם לחולצה עם הגזים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה