כללי ברושור

• הוסף לסימניות
זה אמור לרדת לדפוס,
מה חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• פרוספקט2.jpg
    1.2 MB · צפיות: 22
  • פרוספקט.jpg
    KB 998.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הבסיס די טוב, עם קצת שיפוצים זה יהיה מצויין:

השער ממש ריק, למה לא להכניס לשם תמונה של ילד מאושר, משחק?
בכלל חסר לי פה להרגיש את העיקר - שזה הילדים, שמקבלים מסגרת טובה ותומכת
אם הפרוספקט הזה מיועד ליצור תדמית, הבניינים פחות מעניינים את הציבור
(לא שלא חשוב להראות מבנים יפים וחדשים, אבל זה לא כל כך מרגש)

יש תמונה של בניין שחוזרת 4 פעמים, זה ממש מוגזם

הטקסט בחלק הפנימי די מבולגן, בגלל שהתמונות קטנות ולא מסודרות
וגם בגלל שהריווחים והיישורים לא נכונים
יש טאבים מיותרים בכל מיני מקומות, וזה מקפיץ את השורות לכל הכיוונים ויוצר בלגן
וגם יישור מרובע בפסקה אחת או שתיים, שלא נראה טוב.
אפשר ליצור מסגרות לכל קטע טקסט, או איזה משחק אחר, חשוב לשמור על הסדר והקריאות.
אם אתה לא מסתדר עם להכניס תמונות בטקסט רץ אפשר לשים אותן בצד אחד, או בשורה ארוכה למטה, או משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
בגדול מאוד יפה ומסודר.

קצת חסר לי קונטרסטיות בצבעים. אולי את כל הסטריפ התחתון לעשות בכחול כמו בלוגו ועל הסטריפ העליון לוותר לגמרי.

את ההדמיה בכריכה הייתי מוציאה מהמסגת ושמה לכל רוחב העמוד.

יש 2 תמונות שחוזרות על עצמן פעמים - זה בכוונה? כי זה פשוט מאוד בולט...

את המלבן מאחורה, הייתי צובעת בחול ואת הכיתוב בלבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה