נכתב ע"י אסטרטגיה כובשת;2016567:כדורי הברזל משפיעים על כל אחחד באופן שונה
המלצות לא ממש יעזרו, אלא תצטרכי לנסות בעצמך מה עוזר לך.
לי אישית פולקס- עם מרשם, עזר מעולה ולא גרם כלל לעצירות.
אחרי שלקחתי כל מיני טבעיים.
נכתב ע"י שושיה;2016583:אצלי כל הברזל לסוגיו יצא בדרך לא טבעית-כלומר הקאה, ורמות הברזל שלי הגיעו עד כדי איום של קבלת ברזל בעירוי.
עד שהגעתי לספאטון, אבל יש עליו הוראות שאני מאוד מקפידה עליהם, למשל-על בטן ריקה, עם מיץ תפוזים ולא לשתות\לאכול מוצרי חלב עד שעתיים לאחר הנטילה, כי מפריע לספיגה.
השאלה היא אם את מקפידה על ההוראות.
נכתב ע"י יהודית0;2016612:מדייקת. למעט מוצרי חלב שעתיים אחרי הנטילה- לא ראיתי שכתוב בהנחיות. החלבי מסתכם במעט חלב על הנס שרובו מים.
תודה לכל העונות-עזרתן לי מאד!
חושבת שהספיגה זה עניין אינדבידואלי. לנסות ולהתפלל שיספג.
נכתב ע"י rosmarin;2286200:מכירה מישהי, שיודעת מראש שיש לה בעיה עם ספיגת ברזל, ופשוט הולכת על ברזל דרך הוריד. עושים את זה בערך פעם בשבועיים ב'טרם', וזה הדבר שהציל אותה.
זה פתרון מצוין למרות שלא כל אחת מקבלת מרשם.
נכתב ע"י שולמית אור;2286188:סליחה על ההקפצה.
ניסיתי שני סוגי ברזל בכדורים ושניהם גורמים לי לבחילות נוראיות (ואני לא רגישה בד"כ) עד כדי חוסר תפקוד.
הברזל שלי נמוך, ואני חייבת לקחת שניים ביום, בינתיים לא מצליחה אפילו אחד...
יש למישהו המלצות לברזל שלא גורם לבחילות (טבעי לא ממש עזר לי).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים