ברז למטבח

• הוסף לסימניות
איפה קונים ברז במחיר הכי זול?
וכמה עולה ברז נשלף?
תודה!

• הוסף לסימניות
איזה סוג ?
איזה חברה ?
ברז קיר / ברז כיור.
הכי טוב לפתוח אשכול בנושאים האלה בפורום בניה ושיפוצים.

• הוסף לסימניות
לא מבינה בחברות. נראה לי מדגל זה הטוב, לא?
מדובר על ברז כיור.

• הוסף לסימניות
אני ההייתי ממליץ על חמת נשלף אם זה למטבח.
אבל המחיר בהתאם.

• הוסף לסימניות
יש כמה סוגי נשלף אין לי מושג מה היום המחירים של זה אני קניתי ב400 ש"ח ברז נשלף לפני 5.5 שנים ואז הצלחתי להשיג את זה הכי בזול.

• הוסף לסימניות
זה ממש זול.
פה במודיעין עילית אמרו 650.
השאלה איפה יש יותר זול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1304946:
זה ממש זול.
פה במודיעין עילית אמרו 650.
השאלה איפה יש יותר זול
שימי לב שיש לחמת שני סוגים של נשלפים; אחד החלק הנשלף עשוי ממתכת כמו כל הברז והשני שהנשלף עשוי מפלסטיק בצבע מתכת. כמובן שהפלסטיק זול יותר, מצד שני שמעתי שהנשלפים ממתכת בגלל שהם כבדים לפעמים נשלפים מעצמם וצונחים לתוך הכיור. שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
איזה חנויות ידועות כזולות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה