בריאות | איך להעלות את הברזל לכבוד הלידה? הבו עצות

• הוסף לסימניות
כן, אני לוקחת פריפול מזמן מזמן, ולאחרונה 2 ביום - הבעיה היא שצריך עם הארוחה - והרבה פעמים כשאני נזכרת - איני בארוחה, ובארוחה - איני זוכרת.
בנוסף - הרופאה הקשישה שלי הורתה לא לקחת את זה עם מוצרי חלב, ואצלי ארוחות בוקר וערב הן חלביות ומלוות בכוס קפה.
רק לפני שבוע קראתי את העלון המצורף לכדורים, ולא מצאתי אזכור לכך שלא מומלץ לבלוע עם מוצרי חלב. ואז גם נזכרתי שרופאה אחרת פעם המליצה במיוחד על פריפול - כי אפשר לקחת אותו עם חלבי...
את יודעת משהו על זה?
הגעתי למסקנה מזמן: עדיף עם מוצרי חלב מאשר בכלל לא....

[זה לא ש'אי אפשר', זה שהספיגה שלו תהיה פחות יעילה]

• הוסף לסימניות
אצלי עירוי ברזל העלה מאד לאט אולי ערך 1 לחודש וקיבלתי פעמיים בשבוע
הספאטון העלה יחסית יפה אפילו יותר מהעירוי לקחתי 2 ביום

• הוסף לסימניות
פלורויטל על הבוקר על קיבה ריקה עם מיץ תפוזים טבעי טרי - מעולה!!
אני לקחתי את זה לפני הלידה וב"ה לא נזקקתי לכדורים קונבנציונלים. גם אין לו תופעות לוואי.
כל בוקר סחטתי תפוז... היה טעים ומרענן.
אם את רוצה להעלות בצורה מהירה - תנסי לקחת פעמיים ביום.
ובאופן כללי - מוצרי חלב מפריעים לספיגת הברזל ולכן עדיף לקחת אותו במרחק של שעתיים מארוחה חלבית.
בהצלחה!
ותמיד בשמחות!

• הוסף לסימניות
תשאלי בחנות טבע על ברזל נוזלי. משפיע טוב יותר ומהר יותר מכדורים (אבל גם מגעיל מאוד... מה לא עושים בשביל בריאות...)

• הוסף לסימניות
מה עם המיץ המיוחד של הרבנית קניבסקי ע"ה?
למישהו יש מרשם והוראות הכנה?

• הוסף לסימניות
עירוי ודי. לי היו תופעות לוואי אבל השיפור במצבי היה שווה הכל! חזרתי להיות בנאדם, יכולתי לקום מהספה בקלות, ללכת בלי להתעייף אחרי 3 דקות. זה היה החייאה בשבילי.
וספאטון זה איכסה. לא הצלחתי לשתות את זה, גם עם מיץ תפוזים.

• הוסף לסימניות
ספאטון עולה יקר יחסית בארץ מי שיש לה אפשרות שיביאו לה מאנגליה עולה שם שלוש קופסאות במחיר של קופסא אחת בארץ.

• הוסף לסימניות
המרשם של הרבנית קניבסקי ע"ה:
מלפפון
גזר
תפוח
סלק
פלפל ירוק
סלרי
לא יודעת כמויות זה הרכיבים....
לידה קלה בעז"ה עם ידיים מלאות!

• הוסף לסימניות
אני קבלתי 14 פעמים ברזל בעירוי! לא התעלפתי ולא כלום למרות שיש לי נטיה להתעלפות והסחרחורות.ושיפר לי את ההרגשה פלאים
הפריטין עלה תוך חודשיים מ3 מ'ג ל120 !
ממליצה מאד
אחרי שניסיתי כמה סוגי ברזל

• הוסף לסימניות
תנסי כל דבר טבעי שאמרו לך - ומאחלת לך הצלחה רבה.
אני אחרי נסיונות כושלים קבלתי דרך הוריד וראיתי ישועות
כל מנה העלתה את הספירה בנקודה שלימה
וכך עלה מ-8 ל-11 תוך שבוע וחצי
ללא שום סבל ותופעות לוואי.
ההנחיה היא לקבלת את המנה הראשונה בטרם או חדר מיון, זה הדבר היחיד שמסרבל את הענין
אבל להגיע ללידה עם ברזל נמוך מסוכן מאוד כי ח"ו כל סיבוך קטן מכניס אותך לסכנה.

• הוסף לסימניות
מעניין שאף אחת לא כתבה על מיץ רימונים
אצלי הוא ממש עשה פלאים

• הוסף לסימניות
ואצלי לא עזר כדורים טבעיים, ספאטון, ואפילו עירוי ברזל (8 טיפולים!) (רק שיבש את כל המדדים)...

• הוסף לסימניות
למי שעברה את כל שלבי התוספי תזונה-לאכול כבד-לשתות מיצים, ולא יכולה או לא רוצה לקבל עירוי ברזל, יש זריקה שנקראת פרינג'קט.

היא יקרה (כמה מאות ש"ח), ולא מאושרת בסל התרופות אלא רק לחולים במחלות מסויימות.
המעלות שלה: 1. הזרקה חד פעמית, במקום עירויים שבועיים כפולים של ונופר. 2. מהירות - לעירוי הברזל הרגיל לוקח זמן עד שהוא משפיע. הפרינג'קט אמור לעזור מהר יותר. 3. פחות תופעות לוואי.

שמעתי מאחרים - לא ניסיתי. מי שרלוונטי בשבילה, שווה לה לברר.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, תודה.
בינתיים, לפני שאלך לבית המרקחת ולחנות הטבע - רצתי אתמול לחנות הירקות וקניתי מכולה של תפוזים, סחטתי לעיניה המשתאות של ביתי (והיא בנתה מגדל עד התקרה מה'כיפות') ועכשיו שוכב לי במקרר בקבוק גדול וכתום...
ספאטון ופלורויטל - אף אחת לא ציינה - זה בבית מרקחת או חנות טבע?

• הוסף לסימניות
רציתי לציין רק עוד הערה אחת:
כמו שחשוב להעלות ברזל לפני לידה, כך חשוב לא פחות להעלות את הברזל אחרי הלידה.

• הוסף לסימניות
1.כדורי ברזל מקסי FE36 של maxihelth
להשיג בחניות טבע, קל לעיכול ומעלה את הברזל בצורה מדהימה.
2. חליטה\תה סירפד - לא טעים אבל ממש עוזר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה