בריכה ביתית - מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות לילדים בריכה.
מה אתם ממליצים לי? מה מחזיק יותר מעמד?
בריכה מתנפחת? או שהדופן קשיחה כזו? או שכולה פלסטיק?
ואיפה אפשר לקנות בזול?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
השאלות הן:
היכן את שמה את הבריכה?מרפסת סטנדרטית, מרפסת גדולה/גג פתוח.
זה לשימוש ח"פ או לשימוש חודשי-את הולכת לסגור אותה או להשאיר אותה פתוחה עם מסננים וכדו'?
יש לך מקום מיותר בבית? לאכסון?
ולפי זה נדע על מה לייעץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1308899:
השאלות הן:
היכן את שמה את הבריכה?מרפסת סטנדרטית, מרפסת גדולה/גג פתוח.
זה לשימוש ח"פ או לשימוש חודשי-את הולכת לסגור אותה או להשאיר אותה פתוחה עם מסננים וכדו'?
יש לך מקום מיותר בבית? לאכסון?
ולפי זה נדע על מה לייעץ.

אז ככה:
המרפסת די גדולה, אבל אני לא רוצה בריכה מידי גדולה, חבל על המים, אני צריכה בריכה ל3-4 ילדים.
המרפסת פתוחה.
לשימוש מידי פעם, ולסגור אותה בין לבין.
אין לי מקום אחסון מיותר.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם זה לשימוש מדי פעם, אז את צריכה בריכה שלא לוקח מדי הרבה זמן להעמיד אותה-לא בריכה עם עמודים וכדו', אלא משהו מתנפח. יש כאלה שרק הסיבוב למעלה מתנפח...
בריכה קשיחה צריכה מקום אכסון-שזה לא רלוונטי עבורך.

• הוסף לסימניות
תלוי גם כמה את רוצה להשקיע...
יש בריכות פלסטיק פשוטת - עם דופן גמישה החל מ29 ש"ח..
ויש בריכות מקצועיות וגדולות יותר - במאות ש"ח.

כפי שאמרו - פלסטיק קשיח דורש מקום אכסון, ולדעתי גם קטן מידי ל4 ילדים.

ואל תשכחו גם לקחת בחשבון את העלויות של המים,
ככל שהבריכה גדולה יותר, כמות המים יקרה יותר
ואם זה לשימוש של יום אחד ולשפוך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1309020:
ואל תשכחו גם לקחת בחשבון את העלויות של המים,
ככל שהבריכה גדולה יותר, כמות המים יקרה יותר
ואם זה לשימוש של יום אחד ולשפוך...

אני עשיתי חשבון שהעלות לא מאוד גבוהה, בבריכה גדולה מאוד נכנס קוב וחצי בערך (אפשר לראות על האריזה בדרך כלל כמה ליטר יש בבריכה), עלות של קוב הוא בסביבות 7 ש"ח, בדרך כלל לא ממלאים את הבריכה עד הסוף, בוא נגיד אפילו שמגיעים ל 10 ש"ח, לבריכה זה שליש מעלות כניסה לבריכה רגילה.

נ.ב. מסוכן להשאיר את הבריכה עם מים וכבר היו מקרים לא טובים.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו חישבנו את המים וזה לא סוף העולם....
אבל יש לנו במשפחה כמה שיש להם בריכות פתוחות והן מחליפות את המים בערך פעמיים בקיץ, יש לבריכות מסנניםוכלור וכדו'. וכמובן כיסוי. זה נמצא בגג, וכמובן הפתח נעול כדי שח"ו....

• הוסף לסימניות
לפי הצרכים שלך, נשמע שהכי מתאים לך בריכה מתנפחת.
גם נוח לאסון, וגם לא צריך למלאות עד למלעה (כמו אלו עם הדופן הקשיח)
את יכולה לקנות בריכה עם קוטר גדול, שיהיה מקום ברווח לכל החברה, ורק למלאות חצי נגיד.

• הוסף לסימניות
איפה קונים במחירים מוזלים?
מה החברות הטובות, או שזה לא משנה?

• הוסף לסימניות
אגב, בהעמדת בריכה גדולה במרפסת או בגג צריך להתייעץ עם מהנדס אם המבנה יעמוד בעומס.

• הוסף לסימניות
שימי לב שבריכה גדולה מצריכה ייעוץ עם מהנדס לגבי כובד המשקל המותר במרפסת.
אנחנו בקומה רביעית, וקנינו בריכה 2.5*2.5 מטר ובסיעתא דשמיא עלה בדעתי שיכול להיות בעיה לגבי משקל המים ואכן מהנדס מנוסה הורה לנו למלאות רק עד 3/4 אחרת זה מסוכן למבנה :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1309190:
אגב, בהעמדת בריכה גדולה במרפסת או בגג צריך להתייעץ עם מהנדס אם המבנה יעמוד בעומס.

זה רציני? בריכה של 1000 ליטר בגג זה מסוכן?

אני עושה חשבון שבסוכות כשהסוכה באותו מקום ומגיעים הרבה אורחים המשקל באותו מקום הרבה יותר מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1309192:

אני עושה חשבון שבסוכות כשהסוכה באותו מקום ומגיעים הרבה אורחים המשקל באותו מקום הרבה יותר מזה.

לא תאמיני כמה מים שוקלים, הרבה יותר מאנשים וקצת רהיטים...

• הוסף לסימניות
אוקי. אז הלכנו על בריכה מתנפחת.
יש לכם המלצות על חברה מסוימת טוב, שלא יהיו לי חורים כבר אחרי השימוש הראשון...
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1309192:

רשמתי שבהצבת בריכה גדולה יש להתייעץ עם מהנדס,
1000 ליטר זה כנראה בריכה של 1*2 מטר בגובה של חצי מטר, זו בריכה קטנה...
אני לא מהנדסת, אבל האמת שלא הייתי שואלת על כזו בריכה.
אנחנו הצבנו על הגג בריכה שמכילה פי 10 מהבריכה שלך, בערך 10 קוב מים (10,000 ליטר)

יש עוד נתונים שהמהנדס שהתייעצנו איתו שאל אותנו עליהם- כמו גיל המבנה והאם הבריכה תוצב על משטח שתחתיו יש חלל או שתחתיו עומד עמוד בטון, וכמובן מאד חשוב חלוקת העומס למ"ר.

• הוסף לסימניות
אשמח גם להמלצות וטווח מחירים לבריכה מתנפחת
שלנו עשתה את שלה, אחרי כמה שנים טובות..

• הוסף לסימניות
ממליצה על חברת intex, או bestway.
אפשר לקנות כמעט בכל חנות לצעצועים או כל בו.
יש בבזאר שטראוס במחירים מעולים.

אגב, לגבי מרפסת תלויה, בהחלט לא לקנות בריכה גדולה מידי. ובטח לא למלאות עד למעלה.
היו אסונות ה' ירחם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת