בריכה בריכה חדשה בבני ברק

זמני פתיחה מעודכנים יש למישהו?
איפה אפשר לראות?

ראיתי שיש שם כרטיסים רציפים
רק זכור לי שהיו שעות לנשים מעל גיל 18 ויש כאלו שפתוחים לכולם

מנויים/יות שעות הפעילות:
6-8 בבוקר מנויות
7-8 בערב מנויות
שיעורי התעמלות תקף לנשים :
ראשון 8 בבוקר 19:45 20:45
שלישי 8:45, 9:45 בבוקר
ערב 19 יכול להיות עוד אחד לא ידוע לי
חמישי 8:45 9:45
ערב 19:45
זה בגדול מה שידוע לי אני מנויה שם לגבי השיעורים פחות או יותר אלו השיעורים שהצטרפתי יכול להיות שיש עוד

מה הכוונה שעות למנויים בלבד?
הם לא יכולים להכנס גם בשעות שכולם?
איך עושים מנוי?
המנוי כולל גם שיעורי התעמלות?

מאיזה גיל צריך לשלם כניסה?
אני רוצה להזמין למחר כרטיסים ולא יודעת אם להזמין לקטנה בת השנתיים
תודה למסייעים!
והאם עושים בעיות אם אני מביאה לנשים ילד בן כמעט 4 שנראה קטן, אבל הוא עם פאות..
איפה אני אשאיר אותו.. חייבת להביא אותו

מאיזה גיל צריך לשלם כניסה?
אני רוצה להזמין למחר כרטיסים ולא יודעת אם להזמין לקטנה בת השנתיים
תודה למסייעים!
והאם עושים בעיות אם אני מביאה לנשים ילד בן כמעט 4 שנראה קטן, אבל הוא עם פאות..
איפה אני אשאיר אותו.. חייבת להביא אותו
תשלום מגיל שנתיים
ילד מסופר לא יתנו בשום פנים ואופן
בהנאה!!

היא בדיןק נהיתה בת שנתיים לפני חודש
לקנות לה כרטיס?
ותודה על המענה המהיר! עוזר לי מאד

נערך לאחרונה ב:
כמה עולה שם? ויש בריכה אחרת בבני ברק? או בסביבה בהפרדה?

עולה 35, ויש כרטיסיה של 10 ב300 (יוצא 30 שקל).

כן, יש עוד כמה בריכות בבני ברק: מפלים, אחיה, ברחוב שמשון הגיבור יש משהו לא זוכר את השם

מישהי יודעת האם סידרו את הענין של הקור המקפיא שהיה במלתחות ובחדרי הלבשה?
אני רוצה לוודא לפני שאלך ואתאכזב שוב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה