דקה של מצב רוח
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
נראה לי 100 ש"ח פחותוכמה בזמן רגיל?
נראה לי 100 ש"ח פחותוכמה בזמן רגיל?
תלפיותאיפה הבריכה הזאת?
הלכת בסוף?יש לך פרטים על זה?
כמה עולה לשעה / לשעתיים?
היינו שם, מקום מדהים! מומלץ ממש,
יש בריכה גדולה מאד + ג'קוזי איזה 5 מקומות
הם מביאים שם הכל מגבות, נעלי בית, סבונים, שתיה חמה/קרה.
נהננו עד הגג!!
טלפון שלהם: 055-5575093 / 054-8683298
המקום נקרא ספא אתנחתא
מה הטלפוןהיינו שבוע שעבר בלאגו היה מהמם!
400 לשעתיים
חדר עם בריכה רמקול לשירים וכו
אפשר לשכור ללילה (יש שם מיטה זוגית) נראה לי ב1300.
היי, מעלה תגובה לפרוג לאור חוויה לא נעימה בבריכה בתלפיות - לאגו , רחוב התעשיה 14גם אני ממליץ על לאגו בתלפיות 400 לשעתיים
נקי וזול,קצת חור אבל יש אוטובוס כמעט עד המקום (3 דקות הליכה)
מצטרף לכל האמורהיינו שם, מקום מדהים! מומלץ ממש,
יש בריכה גדולה מאד + ג'קוזי איזה 5 מקומות
הם מביאים שם הכל מגבות, נעלי בית, סבונים, שתיה חמה/קרה.
נהננו עד הגג!!
טלפון שלהם: 055-5575093 / 054-8683298
המקום נקרא ספא אתנחתא
כמה הם לוקחים?יש גם את שלווה בהר, היינו שם ונהנינו מאד! נמצא ליד רמות (הר שמואל) מקום ענק בריכה גדולה ומחוממת סאונה רטובה ויבשה הכל גדול נקי ומרווח קיבלנו פחיות וחטיפים הם היו זמינים לכל דבר שהיינו צריכים
ממליצה ממש!!!
אנחנו היינו לילה, המחיר היה 950 ל-12 שעות (בדכ מאיזור 22:00 עד 10:00 למחרת)כמה הם לוקחים?
קיבלת תשובה?יש משהו שהאריכה פתוחה
ולא סגורה בחדר?
ברמה יפה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים