דרוש מידע בריכה לקבוצה של 140 בנות באזור המרכז

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לתחילת אלול בריכה באיזה-שהוא-מקום במרכז הארץ, שמתאימה כמובן מבחינת צניעות, ויש לה מקום ואפשרות השכרה, וגדולה מספיק.

• הוסף לסימניות
יש בריכה גדולה בבית שמש במתחם קרית חינוך, אם תרצי אני ישיג לך את המספר שלהם.

• הוסף לסימניות
אם זאת בריכה מספיק גדולה ו"צנועה" אודה לך מאד על המספר שלהם!

• הוסף לסימניות
הבריכה בעמנואל
היא גדולה נקיה ויפה

אני לקחתי לשם קבוצה של 90 בנות והיה נפלא

אם את צריכה את המספר של האחראית - תפני אלי באישי

• הוסף לסימניות
יש בנתניה לא זוכרת את השם . עם אפשרות השכרה...
ושכרנו פעם ליד פתח תקוה לא זוכרת בדיוק את השם אולי בריכה סגולה..?..
בריכות גדולות ויפות..

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן! עמנואל קצת רחוקה לי. אבדוק את האפשרויות, ואם יש עוד, אשמח לקבל.

• הוסף לסימניות
נזכרתי הבריכה בנתניה- בריכת אליצור
אין לי את המספר עכשיו אבל השגתי את זה דרך 144

• הוסף לסימניות
קאנטרי אליצור בנתניה- בריכה מדהימה עם מגלשה ואפשרות לגשר צף.
דרך בתיה זה יותר זול.

• הוסף לסימניות
אליצור בנתניה מאד מתאימה.
זה המספר 09-8850566

• הוסף לסימניות
נחשונים ליד אלעד,
בריכה מצוינת וגדולה מאד יש המון בתי ספר שלקחו עכשיו בקיטנות לשם.

• הוסף לסימניות
אם את יכולה שזה יעבור איכשהו דרך בתיה. זה יצא לך יותר זול- ובכמות גדולה של בנות זה ממש משמעותי. לפי מה שידוע לי בתיה עובדים עם אליצור ועם נחשונים (אולי עם עוד מקומות - בכ"א זה מה שידוע לי)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לאור המלצותיכן, הייתי לבסוף בבריכת אליצור בנתניה, והיה מאד מוצלח!!! מקום נפלא! בריכה נקיה במיוחד! צוות מצוין! גם המחיר היה הכי טוב מכולם, עם יתרון ענק שיש להם מגלישה (מצוינת!) את הגשר הצף לא עשיתי, כי זה היה מידי יקר לי. רק חשוב לסכם איתם מראש, שכל הצוות יהיה נשים...

• הוסף לסימניות
יש בריכה טובה בביתר אין לי פרטים מדויקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה