מצטרפת.לא ממליצה
המחברים לא נשברו לכם?מצטרפת.
נסיון עשיר יש למשפחתינו בעניין הברכות המתנפחות, חורים רבים שגרמו לבריכה להיפגש מידי שנה עם הפח השכונתי.
ממליצה לקנות את הברכות עם המקלות, בונים ומפרקים במשך כמה שנים (עד שמחליטים לשנות את גדלה...).
דווקא לי לא נהיה חוריםראיתי מבצע על הסוג המתנפח
הוא מומלץ?
אם נהיה חורים יש איך להדביק?
דווקא לי לא נהיה חורים
אבל קשה מאד לנפח ואח"כ להוציא את האוויר
במקרה את שומרת מאוד חזק כל הכבוד אבל להמליץ לקנות לא נראה לייש לי מתנפחת כבר 4 שנים
גדולה יחסית- 2*3 מטר
מצוינת!
מנפחת עם משאבה, ויש לה חור בתחתית לריקון מים
המים מתרוקנים לבד ישר לניקוז
מרוצה מאד
לא שומרת מאד חזקבמקרה את שומרת מאוד חזק כל הכבוד אבל להמליץ לקנות לא נראה לי
ב"ה כבר 4 שנים שלא.המחברים לא נשברו לכם?
בזמנו גם אצלנו היו בריכות מתנפחות שהחזיקו מעמד מס' שנים.לי יש אותה 4 שנים ואני מאד מאד מרוצה
אנחנו גרנו בבית (לא בניין) בעל 3 קומות, ששתיים מתוכם היו הבית שלנו, כך שזה לא כ"כ גבוה, ובכ"ז הוזהרנו לא למלא כמות גדולה של מים, מחשש סכנה.אם את גרה בקומה גבוה שמעתי פעם שמותר לעשות בריכה עד כמות מסויימת של מיים כי אם שמים יותר מדי זה מסוכן
אנחנו גרנו בבית (לא בניין) בעל 3 קומות, ששתיים מתוכם היו הבית שלנו, כך שזה לא כ"כ גבוה, ובכ"ז הוזהרנו לא למלא כמות גדולה של מים, מחשש סכנה.
אין לי מושג....רציני? יש גם הגבלת משקל של אנשים??
[נגיד שבע ברכות בגג]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים