- הוסף לסימניות
מחפש לשבוע הבא וילה מטורפת באזור המושבים של בית שמש עם בריכה וספא (ג'קוזי, סאונה יבשה ורטובה) ומקום למנגל וכדו'.
אשמח להמלצות מניסיון
אשמח להמלצות מניסיון
www.prog.co.il
מצטרפת לכל מילה!!יש בבית שמש עצמה מקום בשם וילאנס. לא הייתי שם בעצמי אבל חברה שלי היתה ונהנתה מאדד יש שם גם חמאם טורקי ספא מטורף ובריכה גדולה.
יאסו מקום מדהים ומומלץשמעתי על "יאסו" שהוא מאד מוצלח
אישית לא מכירה
נמצא במחסיה ליד בית שמש
כאן תמצאי המלצות נוספות על צימרים
![]()
צימר - מישהו מכיר אולי?? - זה ממש דחוף!!!
מחפשת צימר יפה ומפנק עם בריכה ללילה אחד באזור ירושלים והסביבה /בית שמש וסביבתה...לארבעה משהו מכיר ?? ממש הלכתי לאיבוד בחיפוש בגוגל...www.prog.co.il
יש לך מס' טלפון אולי? לא מצליחה להשיג..יאסו מקום מדהים ומומלץ
אשמח לקישוריש בשדות מיכה מתחם גדול מאד מתאים לבערך 50 אנשים לא לקבוצה קטנה אם מעניין אתכם אחפש את הקישור למקום
וילאנס מקום ממש לא מומלץ היינו שם והבעלים התנהגו ברוטליות ממשיש בבית שמש עצמה מקום בשם וילאנס. לא הייתי שם בעצמי אבל חברה שלי היתה ונהנתה מאדד יש שם גם חמאם טורקי ספא מטורף ובריכה גדולה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //