דרוש מידע בריכה פרטית / ג'קוזי ספא מחוממת באזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
איזו בריכה מתאימה לקבוצה של 12 נשים?
אם יש משהו עם זרמים מזרקות וכו'
אפילו יכול להיות יותר רלוונטי
תודה :)
ביתר רלוונטי לך?
אני יודעת שמעיין גנים סוגרים לקבוצות, יש שם גם זרמים.

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
ביתר רלוונטי לך?
אני יודעת שמעיין גנים סוגרים לקבוצות, יש שם גם זרמים.
תודה
ביררתי אצלם
הם מלאים בחוגים והבריכה פנויה רק מ10 וחצי בלילה....
מבחינת הסגנון זה מאוד מתאים לי

• הוסף לסימניות
הנה, מצאתי.
קוראים לו מור
0523135105

זכור לי שעולה 25 לאדם לשעה
מקום יפה, נקי, מקומות ישיבה ומקום למנגל, בקיצור ממש מעולה.

אני מאד מתעניינת לגבי בריכה ספציפית זו. האם המתחם של הבריכה סגור? וכן חשוב לדעת אם זה נפרד מפינת המנגל ומקומות הישיבה ? כי אנחנו קבוצה משפחתית ומעוניינים לעשות שעות נפרדות, ומתחלפות בין המתחם היבש והרטוב...

אשמח מאד לקבל תגובה בהקדם

• הוסף לסימניות
אני מאד מתעניינת לגבי בריכה ספציפית זו. האם המתחם של הבריכה סגור? וכן חשוב לדעת אם זה נפרד מפינת המנגל ומקומות הישיבה ? כי אנחנו קבוצה משפחתית ומעוניינים לעשות שעות נפרדות, ומתחלפות בין המתחם היבש והרטוב...

אשמח מאד לקבל תגובה בהקדם
הבריכה עצמה סגורה לחלוטין, מחוץ לבריכה יש פינת ישיבה מרווחת, מוארת עם ספסלים.
מקום ממש מקסים.

• הוסף לסימניות
הבריכה עצמה סגורה לחלוטין, מחוץ לבריכה יש פינת ישיבה מרווחת, מוארת עם ספסלים.
מקום ממש מקסים.
תודה רבה
תכלס. אפשר לקחת לקבוצה משפחתית, ולחלק שעות בין הגברים לנשים?
וגישה/תחבורה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה
תכלס. אפשר לקחת לקבוצה משפחתית, ולחלק שעות בין הגברים לנשים?
וגישה/תחבורה?
אפשר בהחלט.
זאת בריכה לא גדולה. תשאלו אותו לכמה אנשים זה מיועד.
אם משעמם לממנגלים, הם יכולים לצאת מעבר לשביל יש כמה לולי תרנגולים, אם אתם מגיעים בשעות היום, יש במרחק של בערך שבע שמונה דקות הליכה חוות סוסים גדולה ופינת חי קטנה.
לגבי תחבורה אנחנו הגענו ברכב פרטי, אין לי מושג אם יש תחבורה ציבורית לשם.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אל תדרכו שם, הבריכה לא פרטית כפי שנראה בתמים
היה שם סיפור לא לענין
יש קבוצה גדולה שתובעת אותו על חוסר הפרטיות

יש משהו מצוין בחשמונאים! קוראים להם היימן
מה הטלפון של היימן?

• הוסף לסימניות
הקפצה:
יש למישהו רעיון לבריכה לפי שעות בטבריה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה