- הוסף לסימניות
ביתר רלוונטי לך?סליחה על ההקפצה
איזו בריכה מתאימה לקבוצה של 12 נשים?
אם יש משהו עם זרמים מזרקות וכו'
אפילו יכול להיות יותר רלוונטי
תודה![]()
אני יודעת שמעיין גנים סוגרים לקבוצות, יש שם גם זרמים.
ביתר רלוונטי לך?סליחה על ההקפצה
איזו בריכה מתאימה לקבוצה של 12 נשים?
אם יש משהו עם זרמים מזרקות וכו'
אפילו יכול להיות יותר רלוונטי
תודה![]()
תודהביתר רלוונטי לך?
אני יודעת שמעיין גנים סוגרים לקבוצות, יש שם גם זרמים.
הנה, מצאתי.
קוראים לו מור
0523135105
זכור לי שעולה 25 לאדם לשעה
מקום יפה, נקי, מקומות ישיבה ומקום למנגל, בקיצור ממש מעולה.
הבריכה עצמה סגורה לחלוטין, מחוץ לבריכה יש פינת ישיבה מרווחת, מוארת עם ספסלים.אני מאד מתעניינת לגבי בריכה ספציפית זו. האם המתחם של הבריכה סגור? וכן חשוב לדעת אם זה נפרד מפינת המנגל ומקומות הישיבה ? כי אנחנו קבוצה משפחתית ומעוניינים לעשות שעות נפרדות, ומתחלפות בין המתחם היבש והרטוב...
אשמח מאד לקבל תגובה בהקדם
תודה רבההבריכה עצמה סגורה לחלוטין, מחוץ לבריכה יש פינת ישיבה מרווחת, מוארת עם ספסלים.
מקום ממש מקסים.
אפשר בהחלט.תודה רבה
תכלס. אפשר לקחת לקבוצה משפחתית, ולחלק שעות בין הגברים לנשים?
וגישה/תחבורה?
מה הטלפון של היימן?אל תדרכו שם, הבריכה לא פרטית כפי שנראה בתמים
היה שם סיפור לא לענין
יש קבוצה גדולה שתובעת אותו על חוסר הפרטיות
יש משהו מצוין בחשמונאים! קוראים להם היימן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים