בריסטול או בד???

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לשאול מה עדיף לסטודיו בריסטול שחור או בד שחור?
עד עכשיו היה לי בד ואני כנראה צריכה להחליף עכשיו לבריסטול-האם יש לבריסטול חסרונות על פני הבד??
אשמח לשמוע תודה

• הוסף לסימניות
צילומי ילדים לבתי ספר? בריסטול!
פחות מקומט מבד.

• הוסף לסימניות
בבריסטול השחור צריך להיזהר מאד
יש סוגים מסוימים שמחזירים אור, ולעולם לא יהיו לך אטומים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1008830:
צילומי ילדים לבתי ספר? בריסטול!
פחות מקומט מבד.

הרקע מיועד לצילומי סטודיו בלבד! ולא בית ספר
אם כן האם יש חסרונות לבריסטול??

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף בריסטול!!!!!!!!!!!!
לי יש בד ואין מצב כמעט לא לעבוד על זה !רואים קימוטים
על בריסטול לא תמיד יוצא אטום אבל לא חובה לעבוד על זה -יש לזה גם יופי !!!!זה לא מקומט!

• הוסף לסימניות
ברור בריסטול!
בבד רואים כל קמט ויש אח"כ מלא עבודה בעיבוד,
אבל מה, בריסטול לא חי הרבה זמן וצריך להחליף לעיתים קרובות, אבל לדעתי זה שווה.

• הוסף לסימניות
בשביל צבע לבן, רק בריסטול
בשביל צבע שחור, בד קטיפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1009254:
איזה רוחב בריסטול יש לך?
רוחב הבריסטול בערך 2.40 משהו כזה (כמו הגליל בריסטול הלבן)
השאלה שלי איך הוא מתקבל בסטודיו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה