בריף פרסום ומיתוג

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עכשיו סיימתי עבודה של כמה ימים לסדר לעצמי בריפים מסודרים.

מעולם לא ראיתי בריף מקצועי של חברת פרסום (אשמח לקבל אם יש למישהו) מה שכן עברתי על הבריף של לאה בלוי, הכתבה של גבי שטרן, ומחולל הבריפים של יריב אפשטיין (תודה לכם!!), וערכתי והוספתי לפי הבנתי.

עד עכשיו לא ראיתי בריף שמחולק לפי נושאים כמו שלדעתי צריך להיות, ולכן הכנתי 2 בריפים שונים, אחד למיתוג ואחד לפרסום.

מטרתי כעת היא א. לשפר את הקיים, אני בטוח שיש אנשים בעלי נסיון שיש להם מה להוסיף או להעיר.
ב. לשתף אותכם בבריפים על מנת שתוכלו להשתמש בו (הייתי שמח לקבל דבר כזה בעבר).

כל הזכויות שמורות האישור לשימוש הינו אישי בלבד, ובהשארת המסמך כמות שהוא ללא שום שינוי.

קבצים מצורפים

• בריף מיתוג.pdf
    KB 178.5 · צפיות: 76
  • בריף פרסום.pdf
    KB 196.9 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
גם אני עד עכשיו ראיתי בריפים שונים ולא ידעתי מה מפריע לי.
החילוק בין מיתוג ופרסום כאשר לכל אחד נקודות משקל אחרות עושה את זה נוח והכי חשוב: מדויק!!
אני מורידה לעצמי ושומרת אבל כמובן משנה לוגו... (אפשר, נכון? ;))
תודה רבה ויישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה