כללי ברירות מחדל סטייליסטיות

• הוסף לסימניות
היש דרך לשנות את ברירות המחדל של חלון השכבה (Layer Style)?

(עד כמה שידוע לי, אין. אבל לא הכל ידוע לי)

בתודה

(משום מה אני לא כל כך אוהב את האפקטים הללו---)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין מה הכוונה

• הוסף לסימניות
יש ברירות מחדל קיימות לסגנון השכבה. כלומר, ברגע שאני מחיל אפקט "כיסוי צבע" - אוטומטית הוא יהיה בצבע אדום, עד שאשנה אותו.

ההילה תהיה צהובה בשיטת שילוב מיסוך
ההצללה תהיה בזוית 120 מעלות
מעבר הצבע יהיה משחור ללבן
וההבלטה תהיה ללא ריכוך

ואם אני רוצה לשנות את זה?
מותר לי?

אני יכול?

change, how we can?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון - יש. אני רק צריכה את המייל שלך.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם יש פעולה כזאת
אבל אם יש משהוא מסוים שאתה רוצה בתור ברירת מחדל
תגדיר את מה שאתה רוצה
שמור סטייל חדש בסטיילים ואז תמיד במקום ללחוץ על האייקון של הסטייל בשכבות כדי להחיל על שכבה תעשה את אותה פעולה דרך חלונית הסטיילים

• הוסף לסימניות
תודה, את זה אני יודע

• הוסף לסימניות
שינוי ברירות מחדל בסגנון | פוטושופ

האם וכיצד ניתן לשנות את הגדרות ברירות המחדל בחלון סגנון השכבה?

• הוסף לסימניות
באמת צריכים למחוק את זה.
שאלת, לא ידעו לענות, למה לשאול שוב?

• הוסף לסימניות
האמת: שכחתי לגמרי ששאלתי. ונושא הציק לי שוב, כך שהייתי מוכרח לשאול. תעשה טובה תשאיר את זה עד הערב, אולי מישהו כן יודע.

• הוסף לסימניות
נראה לי שמצאתי את התשובה לשאלתך, וכנראה גם לשאלה באשכול הסמוך:

תיכנס ל:
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Require

תמחק את הקובץ Default Styles (אם אתה פרנואיד, תשמור אותו איפהשהו בצד)

תגדיר את הLayer Style איך שאתה רוצה, ותשמור אותו בתור סגנון (בחלון Styles) בשם הקובץ הנ"ל בדיוק באותו מקום, (לא בספריה Presets/ Styles).

אין לי זמן לבדוק. אך נראה שזו התשובה.

עבד?

• הוסף לסימניות
תודה, אין לי כרגע פוטושופ לידי, אבל אבדוק. ובכ"מ, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה