תשאל רב,שלום!
רציתי לשאול מי יצא לו לשאול רופאים
האם עושים ברית מילה לתינוק כשהוא חולה קורונה?
מצד הסכנה של התינוק אני מדבר!
אני שואל האם יש מי שבדק את הענין?תשאל רב,
לא את גולשי פרוג
והרב ישאל מה הרופאים אומריםאני שואל האם יש מי שבדק את הענין?
כמובן שאני אשאל רב
www.prog.co.il
איך אפשר לדעת? לוקח זמן לבדוק איזה מוטציה זה....למיטב ידיעתי
בוריאנט הסיני המוהלים של ירושלים מלים והמוהלים של בני ברק לא
ובמוצטיה הבריטית גם מבני ברק וגם מירושלים לא מלים
מאחר וקיימת כרישות בדם
היה על זה אשכול דומה, אולי תנסו ליצור קשר איתם
מזל טוב ורק בריאות!
![]()
התייעצות - ברית לתינוק שהאמא עם קורונה
מי שנתקל בסיפור כזה. נשמח לדעת מתי ואיך עשו את הברית. לאחותי אמרו לחכות עד שהאמא תצא מהבידוד ושהתינוק יהיה מבודד מהאמא נשמע לנו קצת מוזרwww.prog.co.il
התינוק חיובילמיטב ידיעתי
בוריאנט הסיני המוהלים של ירושלים מלים והמוהלים של בני ברק לא
ובמוצטיה הבריטית גם מבני ברק וגם מירושלים לא מלים
מאחר וקיימת כרישות בדם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים