כללי ברך באינדיזיין

• פותח הנושא yilob
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך עושים תיבת טקסט עם ברך באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
מה לא מובן? שיהיה טקטס אנכי ולמטה ממנו טקסט בצורת ערב, ושיהיו תיבת טקסט אחד, כמו רש"י או תוספות בגמרא

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 111.png
    KB 1.2 · צפיות: 39
  • 222.png
    KB 1.2 · צפיות: 41
  • 333.png
    KB 1.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
לא צריך להסתבך.. פשוט מאד

קח תיבת טקסט ותן לה דחייה (עקיפת מלל) מהצד ומלמטה
ואז תניח אותה על התיבת טקסט הראויה להיות ברך, והנה התוצאה.
.

• הוסף לסימניות
האם יש דרך לעשות את זה באופן שישאר כל הזויות ב90 מעלות [כמו שיש בתג ברב טקסט] ולא שתזוזה של מ"מ ימינה או שמאלה והכל נראה עקום

• הוסף לסימניות
אם אתה עובד עם Smart Guides או עם הצמדה לגריד - אין סיבה שזה יקרה.

• הוסף לסימניות
אני רק "מתחיל" ואני מקוה מחר לבדוק את זה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;342063:
מה הבעיה?
צור תיבת טקסט מלבנית רגילה.

קח את כלי הציפורן, והוסף צמתים במקום ה"שבירה"
באמצעות החץ הלבן גרור את הפינה שבין 2 הצמתים שהוספת, עד לזווית של 90 מעלות בין הצמתים.

בהצלחה!

עשית פעם עימוד של ספר קודש בסגנון שיצרת?
כשיש מלבן ריק עוד אפשר לשחק עם החץ הלבן,
כשתיבת הטקסט כבר מלאה בטקסטים, די קשה לראות מה ואיך עושים.

תיבת עוקף מלל, היא פתרון די קל ונוח כשעובדים נכון.
או לעמד ב............תג:)

• הוסף לסימניות
מאז ומתמיד עשינו ברך בצורה של מאיר. זו הדרך הנכונה והמהירה ביותר.

• הוסף לסימניות
הבעיה עם זה הוא שלפעמים אין דיוק בריוח בין השורה התחתונה של התיבה העליונה עם השורה עליונה של התיבה התחתונה

• הוסף לסימניות
מישהו אמר 2 מסגרות????

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הבנתי את מאיר, אולי את היכול להסביר יותר ענין אקיפת מלל הזה, חשבתי שהוא המעבר והקשר בין תיבה א' למשנהו

• הוסף לסימניות
הקשב נא:
אתה עושה תיבה בגודל חצי עמוד עבור רש"י.
כנ"ל עבור תוספות.
ועוד מסגרת עבור הגמרא.
אתה ממלא טקסט בשלושתם.
הגמרא דוחה את שניהם. ואיפה שאין גמרא נהיה לך ברך לבד...

• הוסף לסימניות
עוקף מלל ייתן ברך יפה כשהטקסט ממוקם לפי קווי רשת

• הוסף לסימניות
ובמקרה שאתה צריך ברך מתוס' לרש"י אתה מגדיר שהרש"י ידחוק את התוס', ועושה אותו על חצי עמוד.
את התוס' אתה עושה על עמוד שלם.
ומקצר את הרש"י באורך כמה שצריך.

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה אני מעתיק גליונות על ספר, כך שבחלק העליון בצד שמאל יהיה תמונה של העמוד מהספא המקורי, ואוסיף מספרים קטנים . וסביבו בצד ימין ולמטה יהיה הגליונות השייכים לאותו עמוד. כך שהעצה שלך הוא נפלא ביותר

• הוסף לסימניות
כשיש לי זמן אני רוצה לכתוב סקריפט להקל על עימוד ברך באנידיזיין...

אהה מתי יהיה לי הזמן הזה... :eek:

• הוסף לסימניות
אנו רוצים שיהיה כמו בתג.
סליחה. הם רוצים :).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה