בקשה ברכה לאבא לתחילת זמן

• הוסף לסימניות
הי,
אשמח ממש אם יש למישו ברכה לאבא שמתחיל מחר את הזמן בעזרת ד'.
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
הי,
אשמח ממש אם יש למישו ברכה לאבא שמתחיל מחר את הזמן בעזרת ד'.
תודה ענקית
שתי אופציות, כי השעה כבר מאוחרת:
הכי טוב לכתוב מהלב.
בקש מצ'אט ג'יפיטי.
ביקשתי בשבילך:

אבא היקר שלי,

ברוך אתה ה' (:ROFLMAO:) על הזכות הגדולה שאתה זוכה להתחיל מחר את הלימודים בכולל. יהי רצון שהימים הקרובים יהיו מלאים בלימוד תורה, חכמה והבנה. שהקדוש ברוך הוא יאיר את דרכך ויתן לך כוח ועוז לעמול בתורה ולהתקרב אליו בכל יום ויום.

אני מתפלל שהלימוד שלך יהיה ברכת שמים, ושכל מה שתשקול, יצליח בעזרת ה'. שתזכה לראות פרי עמליך ושיהיה לך תמיד שיח ושיג עם תלמידי חכמים נוספים.

מזל טוב, ושיהיה לך הצלחה רבה!

באהבה,
[שמך]
איך זה?
חוץ מטעון שיפור קל???

• הוסף לסימניות
AI:
אני מוסר תודה רבה על התודה! זה תמיד נחמד לדעת שעזרתי, ואם אי פעם תצטרך עזרה נוספת, אני כאן כמו פלסטר – מוכן להדבק ולעזור בכל מצב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה