ברכה לגננת - זה מה שהגננת שלנו קיבלה :)

• הוסף לסימניות
ראיתי שהרבה מחפשים פה ברכה לגננת...
מצרפת את הברכה שהגננת שלי קיבלה.
את הברכה המקסימה הזו חיברה לי במיוחד לפי הבקשות שלי ח.ביינברכר ( <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> )
וכמובן שכל הקונספט קשור בבישול - כי הילד התחפש לטבח...

למי שמחפשת באמת להשקיע ולהביע הערכה אמיתית....
(לא יודעת מה אתכם,אבל לגננת לנו באמת מגיע.!!)

קבצים מצורפים

• ברכה-לגננתת22.png
    KB 486 · צפיות: 58
  • 20140311_172954-(2).png
    KB 747.6 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
מדהים, את פשוט משקיענית.
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
הכל הכל מדהים ומושקע מאד!!!!
רק ;),
שלא מתאים לך לצלם את משלוח המנות על כזה רקע....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליז;1223543:
הכל הכל מדהים ומושקע מאד!!!!
רק ;),
שלא מתאים לך לצלם את משלוח המנות על כזה רקע....

התעצלתי....
וגם לא שילמו לי על זה ;)

• הוסף לסימניות
רחלי, כל הכבוד!
תמיד שאני רואה בפרוג שרשור חדש שאת פתחת, אני נכנסת, ותמיד תמיד זה מעניין ויפה!
מדהים, גם התחפושת, הברכה, ההשקעה לגננת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1223566:
רחלי, כל הכבוד!
תמיד שאני רואה בפרוג שרשור חדש שאת פתחת, אני נכנסת, ותמיד תמיד זה מעניין ויפה!
מדהים, גם התחפושת, הברכה, ההשקעה לגננת

האמת שרק רציתי לחשוף את הציבור לאפשרות של כתיבת ברכה שהיא קצת מעבר ל'העתק הדבק'....

:D

• הוסף לסימניות
איזה צחוק, בהתחלה לא הבנתי מה הקטע שלך לשים בברכה לגננת את הלוגו שלך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה