ברכה לעוזרת

• הוסף לסימניות
אני צריכה לחבר ברכה לעוזרת בית מיוחדת(לא שלי)
שמושיטה יד ובעיקר לב ומעמידה בית קשה על המקום עם כל הנשמה והמקצועיות

אין לי כיוון איך להתחיל, אשמח לקבל עזרה, תודה!

• הוסף לסימניות
אין כמוך לדעת מה עכשיו יעזור
לקירות הבית גם ללב הבאת מזור
כל פינה תחת ידיך זוכה לעדנה
בזכותך, ביתנו פניו שינה...:)

זה רק בשביל ההשראה...

• הוסף לסימניות
ברכה

הגיע הזמן להגיד לך תודה
על חריצות מסירות והתמדה
לומר לך כמה מילים של הערכה
על תשומת הלב האישית והחמה
על ההתחשבות בכל פרט
על המעקב והטיפול
אשר כפי שידענו היה כפול
עם היחס האישי וסבלנות האין קיץ
גרמנו לך ממש להתרוצץ
לא חסכת במאמץ ועבודה הראויה למחמאה
ואנו מרגישים היטב את התוצאה
אם נביע לך תודה וברכה
היא בודאי לא תקיף את מלוא ההערכה
אבל דעי לך כי כך אנו מרגישים בכנות
תודה רבה והרבה בריאות.

כמובן שזה נתון לשינויים / שיפוצים לפי הצורך.
הצעתי היא לשים דגשים על הדברים שבאמת היא היתה טובה בהם.

(באדיבות עד120)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
העוזרת בבני ברק? אני גם צריכה עוזרת, אשמח לפרטים על עוזרת יהודייה מומלצת

• הוסף לסימניות
אין מים חדשים...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה