• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה עונג ורכות!
תמונות מאלפות - כמו תמיד!

• הוסף לסימניות
בס"ד

אין מילים!!!

אבל בכל זאת -

מקצועי, עדין, כיפי, מקצועי, מושלם!!!

• הוסף לסימניות
דוגרי אני מקנאה באימהות של תאומים זה כזה חידוש
ועם תמונות כאלה בכלל, עידוד הילודה :)

• הוסף לסימניות
אוהאו!!!
ממיסות! כל רגע מסתכלת שוב!

• הוסף לסימניות
אסתר
אלופה!!
המסת אותי לגמרי!

תמשיכי להפתיע...

• הוסף לסימניות
:
דוגרי אני מקנאה באימהות של תאומים זה כזה חידוש
ועם תמונות כאלה בכלל, עידוד הילודה
גם אני מקנאה!

אלף ריש- טוב לשמוע ממך:)
זה היה מהרגע להרגע!
אל תדאגי יש עוד מעט עוד אחד בעז"ה:cool:

• הוסף לסימניות
כמו תמיד! התמונות שלך שוות!!!!

• הוסף לסימניות
אויש הדבר היחיד שבגללו הייתי רוצה עוד זוג תאומים זה בגלל הניו בורן הזה.בשתי הזוגות הקודמים לא הייתי בעניין ונראה לי אני צריכה חויה מתקנת.התמונה השלישית ממיסה

• הוסף לסימניות
מושלם!!!

• הוסף לסימניות
מ-ה-מ-ם!!

• הוסף לסימניות
איך שראיתי נשמתי עמוק מהתרגשות...
זה פשוט מושלם!!!

• הוסף לסימניות
מושלם :)
אבל זה לא חידוש בתמונות שלך

• הוסף לסימניות
"ברכה"
תרתי משמע,
במיוחד על תמונות מיוחדות שכאלו.
איזה כיף לאמא שלהם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה