כללי ברכון

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ברכון1 העתק.jpg
    KB 547.2 · צפיות: 126
  • ברכון2 העתק.jpg
    KB 525.1 · צפיות: 109
  • הוסף לסימניות
מאד יפה. כמה הערות ככה מלמעלה:
בימי מתתיהו ולא מתתיה
יעלה ויבוא, מה קרה למילה "יעלה"
בברכות השבע ברכות, צריך להחליט אם כותבים את שם ה' בברכה, טוב, ואם לא, אז להפוך גם לאלוקינו במקום האות ה'

• הוסף לסימניות
או להדגיש את המילה "אלוקינו" הנמצאת בתחילת הטקסט, או להפריד את שורת אלוקינו ואלוקי אבותינו (כמו בסליחות..)

• הוסף לסימניות
הניקוד לא ממוקם טוב
(חולם אחרי הו' במקום מעליה, ניקוד מתחת לאותיות דר"ך - תחליף לפונט OpenType)

• הוסף לסימניות
קטוניתי מלומר, אבל אני אנסה.. מפריע לי שאין קשר בין הצד החיצוני לפנימי בצבעים... לא?!

• הוסף לסימניות
נכון באמת מה הדריסטיות הזו?

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה מובן מאליו,
הצד השני היה הדפסה שחור לבן כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;354301:
חשבתי שזה מובן מאליו,
הצד השני היה הדפסה שחור לבן כמובן.

אם שחור לבן - אז למה לא על רקע לבן נקי? הרבה יותר קריא וברור.

נכון שזו אותה טקסטורה בגרייסקייל, אבל ברגע שאבד לה הצבע - זה כבר לא זה, אלא פשוט רקע אפור מלוכלך.

בכל אופן - בשביל עבודה של 10 דקות - קבל את ברכותי!

• הוסף לסימניות
וואו! ממש עבודה יפה. הערה קטנה: הענבים בכיוון המזלטוב חתוכים.

• הוסף לסימניות
חבל מאוד שהלקוח פוגם בעבודה כל כך יפה, ולא מוכן להשקיע עוד כמה גרושים ולקבל ברכון צבעוני משני צדדיו ויפה בעיצובו כמו בצד הראשון.
ברכון יפה ומעוצב. הערתי היחידה היא רק לגבי ה"יעלה" כפי שהעירו קודם, קצת מפריע לעין שאות רביעית במקטע מודגשת ולא הראשונה.

• הוסף לסימניות
קודם כל עבודה יפה, בפרט שנעשתה תוך 10 דקות. לא יודעת אם משמעותי אבל הmazel tov באנגלית (ברקע הבורדו) חסר v

• הוסף לסימניות
עשר דקות לפני דפוס... אז בטח שזה לא אקטואלי כבר...
בכל אופן ממממממש יפה ומכובד, אבל יש לי כמה הערות, להבא....
דרך הגב, נחמד לראות אותך מעלה עבודות לפורום....

• הוסף לסימניות
לדעתי לא מתאים ה"מזל טוב" באנגלית לברכה"מ.
בכל אופן יפה מאד

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הקטע של הצבעים? זה מאד צורם לי אישית.
המיקום של הענבים לא מוצלח.
בכל אופן בשביל 10 דקות זה מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
הגרפיקה מקצועית ומכובדת.
הציק לי שילוב האנגלית ברקע, אבל חוצמיזה - זה מדהים!

• הוסף לסימניות
יפהפה...
למה לא ליישר את הסמל המרכזי לאמצע?
זה נראה ממש מוזר לעיניים, בייחוד עם החצי עיגול שמאחוריו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה