ל.. היקרה!ברכה למטפלת של יום שישי
מאוד יפה ממש נהנתיל.. היקרה!
מידי שבוע, ביום שישי
במעון היא מתייצבת
מעניקה חום ויחס אישי
על .. שלנו תמיד חושבת
ואנו מעריכים ומודים
על כל ההשקעה
על .. ועל כל הילדים
בצורה כה נפלאה
ומאחלים בהערכה
שתזכי לשנה טובה
שנת אושר והצלחה
מלאת סיפוק וחדווה
מאחלים
ההורים של..
אחרי ההודעה הזאת:מישהו אחר כבר יצר איתי קשר באישי והתנדב לכתוב לי ברכה
זה מאוד מומלץ רק באישי..חייבת רק לכתוב בעניין המכתבים..אמא שלי מטפלת במעון ובסוף השנה הנוכחית הסתכלתי על מכתבים שהורים הביאו לה (והיא קיבלה המון מתנות לא רק מהקבוצה שלה) וכל המכתבים אבל כולםםםם היו מפרוג!!!!! אפילו לא ניסו לשנות את הניסוח!
אז מי שלוקחת מפה שתיקח לתשומת ליבה שמאוד הגיוני שעוד הורים יביאו את אותו מכתב בדיוק..
אני עדיין מחכה לברכה שליאחרי ההודעה הזאת:
זה מאוד מומלץ רק באישי..
ברכת שנה טובה לחתן מGPTאפשר ברכה לחתן לראש השנה, מקבל מחזורים סגנון חסידי
תודה רבה !
זה יכול להיות גם וגם, מחכימה ומדהימה..מן הסתם התכוונתי לברכה מעלפת אבל אני בעצמי לא בטוחה
לחתן המפואר כמר .. נ"י!ברכה לחתן לראש השנה
ל.. גיסתי המקסימה!ברכה לבת מצוה
היו כאן כמה (אפשר לכתוב בחיפוש 'מפיץ ריח')ברכה יפה לגננת בגן חובה לכבוד השנה החדשה
אני מביאה מפיץ ריח
למי שמפיצה סביב
ריח טוב של נעימות
כמו פריחת האביב
בגן עדן של שלימות
למורה .. המיוחדת!
למי שמגדלת באהבה
את השתילים והנטיעות
בנעימות, נחת ושלווה
ואין ספור השקעות
למי שמפיצה סביבה
ריח טוב ואוירה נעימה
ברוב מסירות ואהבה
כל תלמידה מעצימה
לך נאחל בהערכה
שנת טובה וברכה
ברוב שפע הצלחה
ונחת מכל המשפחה
מאחלים בהערכה רבה
..
אם זה ארוך, אפשר לדלג על הבית השלישיברכה לרב'ה בחידר
ל.. היקר!ברכות קצרות ממש לנהג הסעות
ל.. היקר!ומלווה
וואהו וואהו וואהול.. היקר!
מידי יום בפתח ביתנו
ניצב נהג בפנים שמחות
ניגש להוליך את ילדינו
באחריות וידיים בוטחות
וזו העת לומר תודה עמוקה
על פעולתך המוערכת
לאחל שנה טובה ומתוקה
בהצלחה ואושר מבורכת!
מאחלים בהערכה רבה
..
ל.. היקר!
כל יום הוא מופיע
ללוות את בננו באחריות
באישיותו הוא משפיע
שלווה ורוגע בעקביות
רצינו לאחל בהערכה
שנה טובה ומאושרת
מתוך עושר ושמחה
והצלחה נהדרת!
מאחלים בהערכה רבה
..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //